°33 Giornata: Lazio-Milan – Dice studz

Valami elképesztően szigorú hét áll mögöttünk. Amit még nem sikerült eldöntenem, hogy melyik a találóbb kifejezés a hihetetlenül szuper ligázásra. Nevetségesen felháborító vagy felháborítóan nevetséges. 

A témával még jó eséllyel fogunk bővebben is foglalkozni. Ha tudunk valamivel többet. Mert egyelőre az sem teljesen világos, hogy kiléptünk-e vagy sem. A cikkek egy része szerint igen, a másik része szerint nem. Pff. Szuper helyzet, a kommunikáció is mesteri.

Amivel egyetértek, hogy ott a helyünk a legszínvonalasabb nemzetközi focisorozatban. Csak ezt úgy kellene elérni, hogy jó játékot és értelmes eredményeket hozunk. Nem úgy, hogy elmegyünk egy olyan ligába, ahol nem lehet elég szarul játszani ahhoz, hogy a következő évben ne lehetne újra próbálkozni. Ha pedig miniden kegyetlenül szigorúan alakul, akkor 8 év után Bl-helyen végzünk, de így sem indulhatunk.

Ilyen kiváló helyzetben megyünk a Lazio ellen. Ja, hogy a hét közben még ki is kaptunk a Sassuolótól. Túl sok vidám percet nem várok, legfeljebb annyit, hogy a meccs alatt kinek mondom legtöbbször, hogy te, mondd azt, hogy 33 (spoiler alert, minden bizonnyal Gazidis lesz).

Keret: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu, Calabria, Dalot, Gabbia, Hernández, Kalulu, Kjær, Romagnoli, Tomori, Bennacer, Çalhanoğlu, Castillejo, Díaz, Hauge, Kessie, Krunić, Meïte, Saelemaekers, Tonali, Leão, Mandžukić, Rebić

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Kjaer, Tomori, Theo, Kessie, Bennacer, Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic, Mandzukic

Tipp: Lazio-Milan 3-1