6 Giornata: Milan – Lecce / Derby után szabadon

Most hogy már mindenki elfogyasztotta a jól megérdemelt és beígért Portugál krémesét. Itt, az ideje tovább lapozni és remélhetőleg egy újabb győzelmet szervírozni.  Nem sok időnk volt kiünnepelni magunkat a derbi győzelem után már Péntek este érkezik is a Lecce. Rövid felvezetés következik.

Végre két év után Milánó újra pirosba öltözhetett. Annyira random érkezett ez a győzelem, hogy talán még a srácok sem tudtak észhez térni. Reméljük, kitart a lendület erre a meccsre is és marad, nálunk a három pont most nem szeretnék semmi meglepetéssel számolni. Ami a kezdőt illeti némi változtatást fog alkalmazni Fonseca legalábbis ezt írják a Milanewsen. Vagyis mindenki kedvenc 22-ese hiába játszott óriásit az Inter ellen és lett a meccs embere „ezt mégis miből számolta ki?” Felkiáltással, minden bizonnyal a kispadon fogja találni magát. A héten Jimenezt tesztelték a jobb hátvéd pozíciójában, ami annyira jól sikerült, hogy nagyon nagy esély van rá, hogy a kezdőben fogja találni magát. Persze az is lehet, hogy csak a Leverkusen ellen pihen az isteni Emerson ahol így majd újra aranylabdás formáját fogja tudni hozni. A formációról vagy a kezdő további részéről friss infót nem sikerült találnom így ezt meghagyom Turbónak újfent.

Nem nem Saelemaekers

Nem nem Saelemaekers

Most pedig Lecce. Szerencsénkre Kedden nekik kupa meccs volt ahol egyébként simán kikaptak a Sassulotol viszont ennek köszönhetően talán picit fáradtabbak lehetnek majd erre a Péntek esti kis focizgatásra. Jelenleg még az éppen bennmaradást érő 17 helyen tanyáznak. Viszont már le tudták az Atalanta és az Inter kettősét is, természetesen mind két esetben sima vereséggel.  Viszont a Torino és Parma kettősénél mind a két esetben jók voltak egy pontra ezt még mi sem tudtuk megugrani. Ráadásul előző hétvégén a Parma ellen 2:0 előnyt sikerült leadni a 90 perc után szerintem még most sem tudják hogyan. Akire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni az Krstovic egy igazi balkáni surmó és nem mellesleg egy egész korrekt csatár is ezzel egyetemben. Persze a saját szintjén, de ez már pont elég ahhoz, hogy nekünk komoly gondot jelentsen ezen a meccsen. És ha már balkáni surmó egy bizonyos Ante Rebic is ott van a Lecce keretében talán még emlékszünk rá is valahonnan.  

Üdv újra itt Ante

Valószínű nem ez lesz a szezon meccse aztán meg lehet, hogy de. Viszont figyelembe véve a derbi adta lendületet és hogy a Lecce érkezik egy Keddi kupameccsel terhelve bízom egy a Venezia ellen bemutatott bámulatos győzelemben.  Kezdés Péntek este 20:45 gyertek majd óriási lesz!