8-Eclissi Solare/UDINESE-MILAN

Miután hál isten végett ért ez a csodás válogatott szünet, újabb remekbe szabott forduló ígérkezik az olasz top ligában, egy igazi rangadó, hiszen fej-fej mellett tanyázik a két csapat. Az 5. és 6. pozíciót elfoglalva, szinte azonos kapott gólokkal. A kapott és rúgott góljaink száma egyébként ugyancsak szinte megegyezik a fő bajnoki esélyes kuzinokéval, úgyhogy megállapítható, hogy nincs itt semmi látnivaló, probléma meg még kevesebb. Erőteljesen robogunk a második csillag felé. Folytatás után következik, ami következik.

Mivel hosszú volt a szünet, így már valószínűleg mindenki elfelejtette a legutóbbi remekbe szabott melodrámát, úgyhogy én ezt saját magam és mindenki vérnyomására való tekintettel hanyagolnám is. Kezdjük az Udinésével akik nagyon nagy hajrát vettek szezonrajt gyanánt, volt ugyan két vereségük a már említett kék feketékkel akikkel egy remekbe szabott sok gólos meccsen kapituláltak, meg egy simább az akkor még új húsnak számító Juric vezette Romától. Viszont ezután egyből vissza is tértek a dicsőség mezejére és egy 1-0-s mérkőzésen rommá verték a nagyszerű erökből álló Lencse csapatát.

Ha az előző fejezet óvatosságra int, akkor az egymás elleniket jobb nem is nézni, ahol volt pár meglepő győzelmünk, például tavaly januárban egy sok gólos szenvedést tudtunk behúzni. Gabika akkor épp nem működött jól a megfáradt Vikinggel a védelem tengelyében. És hát mindenki emlékezhet, hogy az egyenlítő találatot a kedvenc csatár istenség szerezte, igen Jovic, aki ezzel az égbe is ment és jobb mindenkinek, hogy azóta sem tért vissza. Volt itt még ezen kívül vereségek és döntetlenek halmaza, úgyhogy oda kell figyelni, csak okosan srácok. Idegenben jó az IKSZ!

Nálunk a kapitány biztos sérült, úgyhogy fel alá rugózva fog száguldozni a szélen az az emberszerű teremtmény, aki megátkozta a brazil előtagot az anno még brazil istenek sorait felsorakoztató csapatban. És a cserekapitány is elrendelte magának a két hetes ibiziai nyaralást a feltöltött szájú, de kellemesen domború asszonysággal. Úgyhogy majd ide is kell valami ifista srác.

A pletyka lapok megszellőztettek olyat, hogy Tomori és Ábrahám mellőzéssel lesz büntetve múltkori lázadásuk okán, hogy ebből mi igaz nem tudom. Viszont előbbi felőlem világgá is mehet, ilyen amatőr hibákat bármelyik ifista tudna csinálni, mint amiket ő ténykedik el, már megint sokadjára.

Következésképpen megállapítható, hogy minden rendben a csapatnál, ami nincs elromolva és jók vagyunk, kivéve mikor nem. Vagyis idegenben jó azIKSZ.

Szerintem nehezen, egy hősies oda adással meglehet ez:

Udinese 3-4 Milan (gólszerzők)

De, ha mégse akkor 18.45től tudom ajánlani a Szerencse Szombat műsorát a remekbe szabott királyi csatornán az egyperces háborúzásokkal megtarkítva. Esetleg, ha további szenvedésre vágytok, mert ez nem elég akkor a nagyszerű Újpest-Nyíregyháza rangadót tekinthetitek meg.