BL3: Helyreigazítjuk a gonosz Brűzs(szel)t!

Nos, az a helyzet, hogy eredetileg az öfi lett volna az enyém, de today
years old
voltam, amikor leesett, hogy a meccs időpontja egybeesik a
munkahelyi kötelezettségeimmel (csapatépítőre kell menni sörözni és társasozni).
Így most sovány malac vágtában fogom megkongatni ezt a beharangot. Őszintén
szólva nem is igazán tudom, mit kéne írni, úgyhogy leveszem a pórázt a
fantáziámról és c’est la vie. Tovább után magam sem tudom, mi következik.

Kedd este a balga belgák bejönnek az oroszlán barlangjába, viszont egyelőre úgy állunk, hogy előttünk terpeszkednek a tabellán a nívós 21. helyen, miközben mi a jó öreg Gru mezszámával ellátott rajtkockáról várjuk a meccset. A számok általában nem hazudnak, de a helyzet annyiban csalóka, hogy mi már játszottunk a csoportunk/sorsolásunk két bivaly csapatával, nekik meg azért jutott már 3 pont a grazi elmegyógyban. Nem kérdés, hogy mi vagyunk az esélyesebbek és a Fonszi Boys egyébként is javuló tendenciát mutat (itt most kegyesen nem soroltam ide a Dózsa elleni Benny Hill Showt). Ideje lenne már bezsákolni egy győzelmet az új lebonyolításban, és erre még a gálakezdő is adott lehet.

Próbáltam előkotorni bármi relevánsat a galériámból, hogy ne kelljen paintben művészkedni. Hogy ez mennyire sikerült? Hááát…

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy adatbank vagyok a 19-szeres belga bajnokkal kapcsolatban, de pár infomorzsám azért akad róluk. Náluk játszik példának okáért a liverpooli banter era egyik nagy lepkésze, Minyolé, ha még emlékszik rá bárki is. Továbbá hasonlóan jól indították a saját bajnoki menetelésüket, mint mi, ugyanis 5 győzelemre 3 X és 3 szopóálarc jutott, ami jelenleg a 4. helyre elég. Itt nagyjából ki is fogytam a könnyen elérhető és valamennyire érdekes dolgokból az aktuális ellenfél kapcsán, szóval át is nyergelnék szeretett gárdánkra.

A vendégem egy sörre, aki megmondja, ez melyik csapat meze! (Én sem tudom)

A hétvégi meccsnek igazán két érdemi hozadéka lehet a holnapira nézve: az egyik, hogy a csapat húzóereje pihenhetett ilyen-olyan okból kifolyólag. Theo eltiltott volt, Rafa és Zsuzsi pedagógiai célzattal padozott (ugyanide jönne Temu is, ha nem sérülne bele minden második mozdulatába) Rénre pedig 30 perc után ráfért a forró zuhany a spori szerint. Azért akármennyire is nem állunk acélosan a bajnokságban, a BL-ben is ideje lenne virítani valamit, és az említett kontingens meccsfitt és remélhetőleg motivált. A másik, hogy idén talán először a csapat tényleg úgy nézett ki, mint egy csapat. Hiába voltunk 10-en a pályán a meccs jó részében, nem tűnt úgy, mintha bárki is kereste volna a helyét vagy a szerepét a gépezetben. És adjuk meg a császárnak, ami a császáré, még Vodkafu is focistára emlékeztetett az esetek 70%-ában, amivel már túlszárnyalta saját magát. Summa summarum, a mentálnak is nagy lökést adhatott, hogy 10 emberrel, kapott gól nélkül és egységesen sikerült lehozni egy bajnokit.

Abba most ne menjünk bele, ez mennyiben köszönhető annak, hogy a rigó hamar thermopülai csatát csinált a gálázásnak induló meccsünkből, hogy aztán a végén valamennyire visszaadja az egyik kezével azt, amit korábban a másikkal elvett.

Ha minden igaz, Capitano és Gabika, mit Gabika, Gábor!!! továbbra sem bevethető, Temu is kiíratta magát a háziorvossal, csóri Bencéről és Flóriánról meg már el is felejtettem, hogy nálunk vannak. Aki viszont már van, az Leporello. Felkerül továbbá a meccskeretbe a 16 esztendős Kamagra, így Morisz mellett ő lesz a másik csatár a keretben. Már csak miatta is örülnék, ha egy félidő alatt simáznánk a belgákat, hogy legyen esélye pályára lépni a kiscsávónak is.  A kezdőt illetően pedig annyira elszoktam attól, hogy Fonszi nem Pista és mer variálni, hogy most megtippelni sem tudnám az összeállítást, valamint bele is kényelmesedtem, hogy Turbo szállítja az infót a Tisztelt Közönségnek.

Fél szemmel azért követni fogom az eseményeket és remélem, hogy becserkésszük végre az első pontjainkat idén. Nektek pedig jó forzázást, drukkoljátok ki helyettem is!

Ide a 2007-es BL győztes csapatot akartam tenni kedvcsinálónak, de nem szeretném, ha jönne a copystrike