Legalább védekezzetek, az Isten b mindenkit!

Új év, régi problémák, halvány remények, zsírszagú történetek, tiszta lap, felette trágyás bakancs. Nincs RESET gomb, nincs felelősségvállalás, nincs önreflexió. Senki sem rontott el semmit, senkinek sincs elszámolnivalója, senkinek sem kell félreállnia. Nincs, nincs, nincs semmi, ami ellent tudna állni a tökéletes elaljasodásnak, a szánalmasabbnál szánalmasabb húzásoknak, a saját maga kicsinyességét százszor is alulmúló pitiánerségnek. Berlusconi hazug, Galliani hazug, Berlusconi béna bohóc, Galliani béna bohóc, Berlusconi nárcisztikus, Galliani tehetetlen. Mexes aláfut, Mexes leszarja. Mexes lemarad, Mexes leszarja. Mexes aláírja, Mexes marad. Alex lassú, Alex öreg, Pippo boldog. Pippo balszélsőt kért, Pippo balfasz kapust kap, Pippo boldog. Pippo boldog, mindenki nyavalyog. Pippo boldog, Pippót kiröhögik. Pippo boldog, Joker is vele vigyorog. Hajtás után tovább viszolygok, hajtás után te is viszolyogsz. Hajtás nélkül Essien boldog, hajtás nélkül neked is könnyebb.

Rájöttem, hogy csak egy divatszurkoló vagyok, aki valamiért itt ragadt. Mindegy hogy miért, de még mindig itt vagyok. Hűséges, mint egy kutya, és beletörődő, mint egy igásló. Észre se vennék semmit már, ha nem akarnának szarba mártani. A szar – az büdös. Szartól szaglani – rossz, nagyon rossz. Rosszabb, mint éhen maradni. A saját szagodtól undorodsz – saját magadtól undorodsz. Legyünk gyengék, de ne legyünk aljasok. Legyünk szerencsétlenek, de ne legyünk ótvarok. Legyünk siralmasok, de ne legyünk férgek.

Balotelli marad, Balotelli marad. Balotelli jó fiú, Balotelli bajnok. Wenger szól, Wenger nem viszed? Balotelli marad. Wenger, biztos nem viszed? Balotelli marad. Wenger, nyugodtan szóljál, viheted. Balotelli marad. Balotellit nézi Rodgers, mennyi pénzed van, Rodgers? Balotelli marad. Velem lehet tárgyalni, Rodgers. Balotelli marad.  Rodgers, én várok rád, Balotelli marad. Csak neked adom, Rodgers, Balotelli marad. Mire vársz, még Rodgers? Balotelli marad. Odamegyek, Rodgers, Balotelli marad. Elég lesz a 20 millió, Rodgers. Balotelli marad. Kész a papír, kézben a pénz, Balotelli, a nagy bajnok, elment, sajnos.

Rami, menjél haza, 7 millió nagyon sok, 7 millió nincs. Valencia, nincs pénzem, Valencia, add vissza. Sokat kérsz, Valencia, hazamegyek, Valencia. Add kölcsön Valencia, neked nem kell, Valencia. Jó lesz neked, Valencia, jó lesz nekem Valencia. Miért nem adod, Valencia, tudod, hogy nem szeret, Valencia. Valencia, tőlem nem szabadulsz, Valencia tőlem nem kapsz. Majd jövőre fizetek, Valencia, majd jövőre fizetek. Nem lesz üzlet, Valencia, Rami rajtad nem segít, Valencia. Hát ennyiért is odaadod, Valencia, beszéljünk még, Valencia. Majd 2060-ig megadom, Valencia, ráérsz addig, Valencia. Ez a maximum, Valencia, ennél többet nem látsz, Valencia. Engedd el ezt is, Valencia, többet is engedtél már, Valencia. Akarsz jönni, Rami? Nincsen pénzem, Rami. Beszéltem megint velük Rami, ezekkel nem lehet szót érteni, Rami. Lehet, hogy mégis itt maradsz, Rami, lehet, hogy mégis itt maradsz, Rami. Még egyszer megpróbálom, Rami, de ezek nagyon szemetek, Rami. Te is fizetnél, Rami? Fizessél te is, Rami! Szia Monaco, lehet róla szó, MonacoRami, keresett a Monaco … -ANYÁD!!!

Találkozzunk, Cairo, mikor érsz rá, Cairo? 20 millió. Hát itt vagy, Cairo, hát hogy vagy, Cairo? 20 millió. Még egy whiskyt, Cairo, ne siess úgy, Cairo. 20 millió. Még nem is mondtam, hogy mit akarok, Cairo, hallgass végig, Cairo. 20 millió. Szerdánként itt köt ki az a hajó, majd te is megszokod Cairo. 20 millió. Szerdánként eljössz, ugye, Cairo? 20 millió. Ott az a fikusz, Cairo, mennyit nőtt már, Cairo! 20 millió. Tudod te, Cairo, mi az a Prostamol Uno, hány éves vagy te, Cairo? 20 millió. Begyűrted a gallérod, Cairo, megigazítom neked, Cairo. 20 millió. Ilyen dinnyét még nem ettél, Cairo, még egy töltött borjú, Cairo? 20 millió. De sápadt vagy Cairo, de sápadt vagy, Cairo. 20 millió. Ráérünk még, Cairo, ülj csak vissza, Cairo. 20 millió. Ránkőszödik, Cairo, ránkőszödik, Cairo. 20 millió.  Hát biztos nem, Cairo, hát egész biztos nem, Cairo? 20 millió. Nagyon sajnálnám, Cairo, nagyon sajnálnám, Cairo. 20 millió. Szilveszterre várlak, Cairo, sosem késő, Cairo. 20 millió.

Pippo van, csak Pippo van. Pippo tudja, Pippo emlékszik rá. Csak Pippo tudja, csak Pippo emlékszik rá. Más már nem, de ő igen. Pippo tudja, hogy egyedül van. Tudja, hogy meg kell velük értetni. Tudja, hogy rá kell őket nevelni. Tudja, hogy hitet kell adnia. Hogy nem olyan bénák ők. Hogy ők egyáltalán nem bénák. Hogy képesek rá. Hogy nem teher a mez, hanem ajándék. Hogy igen, neki se volt mindig könnyű. De hitt magában, hitt a társaiban, hitt a mezben. Hogy tiszta fej kell. És könnyű szív. Hogy csak arra figyeljenek, amire kell. Hogy odaérjen az, akinek oda kell érnie. Hogy nem kell beszarni a Laziótól. Hogy senkitől sem kell beszarni. Hogy menni kell, amíg a láb visz. Hogy újra megbecsülhessék önmagukat. Hogy lehessen újra becsülni önmagunkat. Kint a szurkolók, mi itt. Hogy újra legyen miért kimenni a San Siróba. Hogy, ha nem is lehet kiforgatni a sarkaiból a világot, legalább egy picit elviselhetőbb legyen ez a kutya világ. Mert mi ilyen jófej divatszurkolók vagyunk.

Várható kezdő: Diego Lopez – Abate, Alex, Rami, Armero – Poli, De Jong, Muntari – Honda Accord, Menez, El Shaarawy

Pad: Abbiati, Agazzi, Zaccardo, Bonera, Zapata, Albertazzi, Essien, Cristante, Honda Civic, Saponara, Mastour, Pazzini, Niang
Eltiltva: Mexes, De Sciglio
Sérült: Pazzini, Montolivo