Miért lesz jó ez a csapat?

TUDTA???? Szombaton rajtol a Serie A!!! Én csak most döbbentem rá! A blog egyébként mostanság nem nagyon üzemelt, de majd fog! Nagyon sokat írtunk már arról, hogy miért szar a Milan. Nekem pedig elegem van már ebből! Úgyhogy kihasználom az alkalmat, és most jól leírom, hogy miért leszünk jók! Ez részemről igazán nem jelent nagy megerőltetést, azt pedig igazán nem venném a szívemre, hogyha ezen múlna! Jó lesz a Milan, mindenki elmehet a picsába!!! Tudom ám bővebben is, szépen faszássan kifejtve! Hajtás után badacsonyi borok, ukrán vodka és smooth jazz

Ne is szarozzunk sokat a felvezető szövegen, jöjjenek végre a meggyőző bizonyítékok!

KUTYA

Tehát. A sárgák, a pénzes sárgák megjöttek!!! Beszarás, hogy mennyi pénzt hoznak! (Tényleg már csak a szó szoros értelmében vett pénz hiányzik a sztoriból, mint Mister Bambi esetében, de ez csak részletkérdés.) Ha valóban eurószázmilliókat fognak a klubba invesztálni, akkor le fogunk abálni mindenkit! A mercatóból még van hátra két hét, de ha csak télen nyitják ki a bukszát, akkor is jöhet Isco ötvenér’, Kovacic negyvenér’, Fabregas harmincér’. Persze nem csak a pénz számít, jól jön egy kis vérfrissítés a vezetőségbe is! Az Intertől érkező Marco Fassone már aztán igazán tudja, milyen egy sikeres klubot igazgatni, azt azért meg kell hagyni! Pluszba még kopasz is! (És neki legalább be se kell mutatni Preziosit.) De ezen felül, hátha jól seper az új seprű, és egyszeriben újra értelmet nyernek az olyan, elmúlt években deklasszálódott szavak, mint ‘csapat’, ‘játék’, ‘edző.‘ Nemtommér dehátha.

VINCENZO MONTELLA

Montellában azért muszáj bíznunk, mert olyan túl sok konkrét dologban rajta kívül nem nagyon tudunk. De hát tulajdonképpen olyan kitartóan cserélgetjük az edzőket mostanában, hogy egyszer be kell jönnie! Mint amikor a süket tokjával szakítja ki az ajtót. Montella olasz is, edzőnek fiatal is, ha meg minden kötél szakad, veterán prima punta. (Ez már egyszer nagyon bejött.) De, hogy ne nagyon baszódjon el a pozitív hangvétel, a Fiót a 13. helyről hozta be a 4-re, minket azonban hála a kiváló sszakmai alapoknak, nem kell ilyen mélyről összekanalaznia. Javítson rajtunk is annyit, mint a Violán, és akkor minden szép lesz!!!

AZ ÚJ BAJNOKOK

Jó, lehet, hogy elsőre nem túl veretes a nyári érkezők névsora, de nézzük csak meg kicsit jobban! Itt van mindjárt Gómez, akinek pont olyan keleti szomszéd idénymunkás feje van, mint a Thiago Silvának volt, és cserébe még egyszer sem bukott meg Európában, nemhogy kétszer! Tessék, itt a cserebogár! Vagy itt van a Leporello. Ha a béligás védőket így lehengerelte, akkor biztos itt is menni fog! Vagy Betancourt. Ezzel a vvel nagyon könnyű híresnek lenni, mondhatni garancia a sikerre! És itt van még két hét, hogy Fester papa alkosson! Komolyan mondom, ha nem hozzuk el Pavolettit, kiteszem a farkamat a sínekre!!!

CSAK!!!

Dánia 1992, Görögország 2004, Portugália 2016. Juventus 1996, Porto 2004, Inter 2010. Leicester City 2016. Juventus 2012. A legotrombább troll-tippek is bejöhetnek!!! Az persze ne tévesszen meg senkit, hogy utólag minden eszetlen faszságra van magyarázat, ha már egyszer bekövetkezett. Ha már egyszer bekövetkezett. Ez egy külön szakma. Mindenki megnyugodhat, ha mi nyerjük a következő scudettót, akkor ki fog derülni, hogy az de milyen fergetegesssen alá volt támasztva szakmailag de már 2014 áprilisába! És különben is. Olasz bajnok a Milan. Most hol kéne ezen meglepődni???!!! Nem az a meglepő, ami eddig volt????

CSICSKA ELLENFELEK

Gyerekek, mielőtt mindenféle komplexusokat növesztgetnénk, azért nézzük már meg, kiktől is kellene annyira beszarnunk?!! (A terjedelmi korlátok miatt nem fogom azért végigvenni az összes olyan csapatot, amely megelőzött minket az elmúlt években.) A Juventus – bár helyenként jól játszott az elmúlt években – már kendőzetlenül a Serie B-s visszatérésére készül – szerintem meglesz Higunak a 100 gól 42 meccsen – drukkoljunk neki! Az Internél továbbra is tobzódnak a káoszban – most éppen de Boer fogja megtanítani az ajaxos focit Máncsó papa favágóinak – Sztárban sztár WTF??? A Napoli Maradona óta nem nyert semmit – igaz, igény sincs rá. A Roma az Roma. A Fiorentina meg a wengerizmus itáliai vadhajtása. Kihagytam valakit? Ott rohadjanak meg….

GOD KNOWS

Aki értelmet keres a világ dolgaiban, az alapvetően hülye. Pont olyan béna, esetlen játékszerek vagyunk a magasabbrendű lények kezében, mint a szarós-húgyozós tamagocsik a kisgyerekek kezében, csak itt minket rángatnak jobbra-balra!!! Ha kedvük tartja, az évezredek kínkeserves gyötrelmével összebarkácsolt ún. „természeti törvényeket” is játszi könnyedséggel berhelhetik széjjel. És akkor tényleg logikára szomjazunk? Ugyan, kérem…. Valakinek odafent kattanjon be, hogy Milan és ennyi….