°37 Giornata: Milan-Frosinone – Utolsó idei hazai

A Fiorentina elleni győzelem után a Frosinone ellen kergethetjük tovább a Bl-sárkányt. A Roma szombaton kellőképpen málé volt és az Atalantának is húzós lesz Allegri majdnem búcsúmeccsén.

A Frosinone alapesetben nem jelenthetne túl nagy gondot, pláne a San Siróban. Már tuti kiesők, nem véletlenül. Nekünk a Bl-induláshoz mindenképpen kell a győzelem az utolsó két meccsen, ami jelenthet extra nyomást is. De ha már ez a helyzet, örüljünk neki, hogy nem egy acélosabb csapat ellen játszunk.

Ha minden jól megy, Borinit ismét a kezdőben találjuk, Bakayoko rámcáfolva elég korrektül tolta a Fiorentina ellen. Bigliában pedig úgy tűnik már nem igazán bízik a Maestro, így ezúttal is Calhanoglu próbálhatja meg diktálni a tempót.

Ha komoly színvonalat nem is, de győzelmet várok. A Frosinone és a Chievo helyett jövőre pedig megnézhetjük a Leccét és a Bresciát, La Mantiát és Tonalit.

Talán kezdő: Donnarumma; Abate, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Calhanoglu; Suso, Piatek, Borini Tipp: Milan-Frosinone 2-1