Megnézzük Vincééket # Fio v Milan

Kedves Olvasók, a vége előtt 3 körrel Toszkánába látogat a Csapat. Bár az úticél magával ragadó, nincs szó kéjutazásról, a legkevésbé sem. Felkeressük régi kedvesünket mesterünket öööö azt a valakit. Sok romantikázás nem lesz, mind a két oldalon sok a feszkó. Nálunk az elúszni látszó BL-kvalifikáció mellett még azon is megy a pörgés, Fajsz pontosan milyen szavakkal küldte el a búsba Gattát, de Paq eltiltása is borzolja a kedélyeket. Náluk sem rózsásabb a helyzet, épp egy elbukott toszkán derbyn vannak túl – halálos bűn – meg egyébként sem nyertek február óta, agyig vannak már ott is húzva a szurkeszek. Egy szó mint száz, ki fog itt szopni, ha mindenki szopatni akar? Hajtás után nagyon vázlatos felkonf. 

Valahogy előkerült

A Bologna legyűrése sem tudta megállítani az erjedést. Úgy sajdítom, valakik már rámarkoltak a seprűre, a végső sípszó adta jelre várva, végre elkezdhetik a takarítást. De ha van seprű, van kasza is. Mert mindenkinél van nagyobb hatalom, se játékos, se edző, se vezető nem tudhat biztosat. Várjuk az aratást. Egyelőre viszont térjünk vissza a húgyfoltos jelenbe, a rettegett Franchiba, ahol már nem tudtunk 5 éve nyerni. Most sem fényesek a kilátások, tényleg annyi a hézag mindössze, már túl vagyunk azon a ponton, amikor egy fikarcnyit is számíthat, egész tavasszal a pofozógép szerepét töltötte be a Viola. Ki tudja még kinyújtani akármelyik karját is az örvénylő fekáliatengerből? 

Ugye nem gondolta senki?

Térjünk rá a kezdőkre. Dollár Jr őrzi az aranytartalékot. Alessio épp visszatért az eltiltásból. Vérmackót senki sem merte levállazni, ezért marad. <3 Iggy, szentem! RR is pancerkodhat. Most Fajszot jósolja a tengelybe a rózsaszín, Gatta is így érhette, amikor a csatabárd elásásáról beszélt – közben azért ott vigyorog Maugli a fán 40% ballottagióval, akármikor elengedheti mérgezett nyilait. Aladdin ismét mezzala. Edit: Keszi. Elöl a kifosztott és elárult Patika, társai az életjeleket adó Tazmán és a győztes gólt szerző Imperátor lesznek – készül a diadalív. 

A másikak nem érdekelnek.

Kiderül, maradt-e elég tartalék a srácokban. Az előjelek jónak nem elég jók, de kifejezetten nem is vállalhatatlanul kurvarosszak. 

Gyertek majd. Már eléggé este fog indulni a történet, töltésről mindenki saját felelősségére gondoskodjék! 

Tipp: Fiorentina 2-3 Milan (Imperátor 2, Patika)