°2 Giornata: Milan-Cagliari – Vidám kezdet

A Cagliari ellen folytatjuk az eddig egész vidáman induló szezonunkat, remélhetőleg hasonlóan simán, mint az eddigi első három meccsen. A Cagliari sem a legacélosabb, ami tökéletes így, hogy a keretnek még szoknia kell egymást.

Elég szerencsésen alakult a sorsolás azzal, hogy a szezont viszonylag egyszerűbb meccsekkel nyitjuk, ha már le lett cserélve a fél keret és 10 új játékos érkezett. Az első hazai meccs is vállalható, mi pedig egyre pontosabb képet kaphatunk arról, mire számítsunk az idei szezonban. Ha a kicsik elleni meccseket tudnánk dominálni és biztosan lehozni, az nagyon pozitív lenne.

Ha minden igaz Romagnoli visszatér a sérüléséből, de a ma esti kezdőben jó eséllyel csak Donnarumma, Romagnoli, Montolivo és Suso lesz ott a tavalyi keretből, így folytathatjuk a ki a nyár igazolása játékot. Kessié egészen bíztatóan indult, Rodriguez szabadrúgás gólt lőtt, Bonucci pedig Leonardo.

Talán kezdő: Donnarumma – Conti, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Kessié, Montolivo, Calhanoglu – Suso, André Silva, Borini

Tipp: Milan-Cagliari 3-1

Bónusz tipp: A 77. percben váltunk 4-3-3-ről 3-5-2-re

Ez a Milan-Cagliari is 2017-es