Add ide a dudit! # EL, 1. kör

Drága cimborák, elérkezett a nagy pillanat, rajtol a Májaskenyér Liga! A nagy eufória már a múlté, hiszen a tavalyi nagy-nagy kalandozás papíron visszatett minket a térképre. Biztosan emlékezhettek a tavalyi dicső tettekre, amikor is a hősiesen megvívott nyári selejtezők után végigdrukkolhattuk a tyé csoport véres csatáit. Aztán tavasszal tán még mentünk egy kört, aztán lemészárolt minket az Arsenal. Idén sem látok sokkal nagyobb kifutást ennél, hiszen ahhoz iszonyat nagy feljavulás kéne, hogy meg tudjuk nyerni a sorozatot, ezen kívül viszont sok értelme nincs a dolognak. Akkor már inkább egy csöves negyedik hely. De azért hangolódjunk, elvégre mégiscsak egy ilyen szép nevű csapattal fogunk mámma szemberkerülni.

Tudom, csípőből le szoktuk sajnálni a hasonló helyeken leleldző csapatokat, de ők szvsz bőven jobbak, mint maga a brand. Ne is ott kezdjük, hogy a Magyar Nemzeti Válogatott képes volt ott is kiszopni, mert ez nem releváns. (Egyébként 2-3 tag lesz abból a csapatból most is, Theodore és Philippe pedig inkább bevállal egy esti műszakot is a pékségben, mert nagyon kell a tandíjra.) Ugye arról van szó, hogy azután, hogy az FC Videoton ellen épp, hogy kizúgtak az első BL-selejtező fordulóból (kapufájuk volt a továbbjutást érő 2-2-höz), elintézték a Legia Warsawát, utána pedig a román bajnok Kolozsvári Vasutas Sport CLubot is, méghozzá kettős győzelemmel (szegény Kolozsvár, mit vétettél….) Szó mi szó, semmivel sem lehetnek rosszabbak, mint egy simán ergya EL-csapat, amelyekkel összefújt minket eddig a szél.

Ezen túl, a Mister számos változtatást eszközöl a kezdőn (alig lesz hírmondó a gálakezdőből), csoda, hogy Muntarit nem cibálta elő valahonnan, mert ő pont épp nem fog játszani. Jose Mauri viszont igen, ha lesz, aki segít neki bekötni a cipőjét, Bertók is bejün arra az öt percre, amíg el nem fárad a térgye, plusz Ignác is begyújtja a sütőt.

Ez a várható kezdőnk: Reina; Abate, Caldara, Romagnoli, Laxalt; Bertolacci, Mauri, Bakayoko; Castillejo, Higuain, Borini.

Készüljünk fel a kellően alacsony színvonalra. Viszont tök jó esélyünk van, hogy folytassuk a luxi csapatok elleni kiváló sorozatunkat! Ha nagyon ügyesek leszünk, akár ki is tömhetjük őket, de ezen azért meglepődnék. Ezzel a kezdővel, idegenben nem fogjuk szétcsapni a helyi vagány srácok társaságát. De azért FORZA!!!