°8 Giornata: Milan-Chievo 3-1 – Kellemes vasárnap délután

Egész könnyed győzelemmel zártuk az újabb válogatottas szünet előtti sorozatunkat.
A Chievo erre pont jó ellenfél volt, de a pacsi így is jár, főleg Higuainnak a duplája és Susónak a három gólpassza miatt.

Nagyon simán nyertünk, a gólok mellett volt sok helyzetünk is, szóval eléggé rendben volt a meccs. Még akkor is, ha a clean sheet ezúttal se jött össze, ami némiképp meglepő is lett volna a Zapata-Musacchio párost látva. Eddig csak a luxemburgi fenegyerekek ellen sikerült lehúzni a rólót, ami kicsit szomorú, de legalább van lehetőség a fejlődésre.

A támadásokból viszont egyre több jó sül ki,  Higuain már nagyon kellett. A góljai, a helyezkedése és az érzés, hogy végre van egy fain centerünk extra önbizalmat is ad a többieknek. Suso gólpassz-mesterhármasa nagyon adja, főleg a második volt tanár.

A következő 7 meccses etap lényegesen keményebb lesz, mint a mostani volt, rögtön a szomszédok ellen mutathatjuk meg, hogy ki a Mágenheim doktor a házban. És hogy igazán szép legyen, ha már a sorozatot az Inter ellen kezdjük, akkor a Juve ellen zárjuk. Közte még két Betis, a két genovai és az Udinese.