Elromlott a mérce? // Milan-Torino

Meglátjuk, hiszen talán a legnagyobb kérdés a vasárnapi meccs előtt, hogy amit látunk, az a valós-e, vagy át lettünk verve, fiatal barátaim. Nyilván az év végi hajtás kinyír, ebben sok segítségünk most nincs, de ha azt akarjuk, hogy legyen értelme a téli erősítéseknek a pénzkidobáson kívül, akkor bizony ezeket hozni kellene.

Ott vagyunk a negyedik helyen, amire bizony aligha fogadtunk volna az előzmények tükrében, most viszont cefetül jól mutat. Más kérdés, hogy ahhoz, hogy ez így is maradhasson, a január végéig ránk váró meccseket jó lenne szépen hozni, a Napoli elleni csörtéig nincs is komolyabb derbink, csak ugye többen meg aligha leszünk önerőből – pontosabban talán Musacchio és Romagnoli lesz bevethető hamarosan, de például hogy Kessie vagy Suso mikor fog pihenni, az egy jó kérdés. Szóval hogy pontosan most mit mutat a mérő és az mit is jelent, azt nagyon nehéz belőni – főleg, hogy közben még vár ránk egy éles meccs is Pireuszban, ami veszettül hiányzott.

Annyiban azért más a helyzet, hogy Higu lesz már vasárnap, visszatérhet a 442, ami egész pofásan nézett ki, legalábbis sokkal jobban, mint az Abate-Zapata belső védő kettős fog majd a Torino ellen. Itt azért elég rendesen beremeg a fémdetektor, szóval nem kell szakavatott tűzszerzésznek lenni ahhoz, hogy felleljük a potenciális elrejtett bombát, ehhez még csak hülye telefonálóra sem lesz szükség. Ez a Toro egyébként pont olyan, amiben épp benne van bármi, azért jó ránézni Cairo arcára a visszadobott 70-80-90 milliós ajánlatok után, viszont bőszen benne van, hogy Belotti valahogy kijátssza a bombabiztosnak közel sem nevezhető védelmünket.