Mi már korán nekiugrunk a sonkának # Parma v Milan

Kellemes húsvéti ünnepeket Mindenkinek! Pihenjetek sokat, élvezzétek a napot és a Napot! Most mindjárt fél egykor a Csapat is megpróbál hozzájárulni a minél teljesebb élvezetek megéléséhez egy parádés sonkaszeletelő show keretében. Meglátjuk, hány fontos lesz a csatabárd, az idegenbeli meccsek, különösen az ebédidős mókázások nem szoktak feküdni nekünk. Mondjuk ősszel őket pont ebben az idősávban kaszaboltuk le, Keszi fiú tanári módon büntette őket – akárcsak a múlt héten. Szerencsére megértette mindenki, hogy nem csináltak ők semmi rosszat Fajsszal, ez csak afféle törzsi tánc volt az elejtett áldozat bőrével, sőt, még nagyon visszafogottak is voltak, hiszen megelégedtek a totemmel is. Megúsztuk, ez a lényeg. Tartsuk életben hát a lángot – ez most a feladat – minden adott hozzá. Hajtás után megtörjük a tojást, és megtormázzuk a hangulatot.

Gazdag közös múlt

A hátralévő meccsek közül még mindig ez ígérkezik az egyik legkönnyebbnek, tekintve, hogy a hazaiak aligha ma délben akarják kiharcolni a biztos bentmaradást, egyéb céljuk pedig már nem nagyon lehet. Még pont annyival vannak a vonal felett, hogy ne kelljen nagyon megijedniük, ha rám hallgatnak, elengedik egy sima vendégre, és mindenki békésen poroszkálhat hazafelé. Mostanában nem megy nekik, utoljára még március elején verték a Genoát, azóta semmi. Igaz, épp ma kerül be újra a kezdőbe a legendás Gervinho, és a rémálmok mumusa, Bruno Alves is visszatért a busójárásról, én még ettől sem gondolom, hogy kemény lesz a bőr.

Ő is

Ami meg a mieinket illeti, Paq már odafér a padra, módos, nagyon módos, reméljük, nem kell beküldeni tüzet oltani. Közben már kijöttek a hivatalos kezdők, a védelem megacélosodik – KicsiDollár visszaveszi a helyét, Vérmaci is becselezte magát a kezdőbe, szerencsénkre a Capitano is ép, ennek örömére most Conti próbálkozhat a jobbszélen. A másikon meg Che.  A középpályán a professor emeritusok mellett még Aladdin kap helyet. A támadó tridente is Patika lesz, Imperátor és Suso fogják segíteni a polák hőst. Nyerni kell, nincs mese. 

Tipp: Parma 0-2 Milan (Keszi, Borini)