Szerintem rúgassuk már ki Carlót! # Milan v Napoli

Vagy nem? Hát dehogynem!!! Micsoda dolog, hogy ott lent égeti magát, és akkor utolsó kétségbeesésében pont a mi hátunkra taposva próbálná megmenteni a seggét, nehogy szégyenszemre munkanélküliként kelljen már ünnepelnie a karácsonyt??!!! No go!!! Nekünk úgyis szükségünk lesz valakire, akivel hétről hétre lehet ijesztgetni szerencsétlen Stefanót, ha kiszopik Bresciában vagy éppen Mezőkovácsházán. Szóval gyerekek, Tatjana levelét megírta, vérszagra gyűl az éji vad, mit csűrjem-csavarjam, dugjunk almát a Malacunk szájába! Hajtás után megbeszéljük, ki hány feles után keveri össze Bigliát Magdi anyussal.

Ha minket megkérdez előtte, most nem lenne ekkora bajban

Kezdjük talán velük, az mindig hálásabb téma! A dolog úgy áll, hogy komoly bajok vannak a lomisok háza táján – még akkor is, ha hat- meg hétkerben most azért rá lehet tenyerelni egy-egy komolyabb billegős szekrényre vagy széjjelszekszuált heverőre, feltéve, hogy ki is tud hajtani az utcából az ipse – és ez még hozzám is eljutott, pedig én aztán tényleg leszarom őket jó magasról. Arról van szó, hogy a brigád fellázadt a jóságos De Laurentiis bácsi ellen, az eredmények nagyon nem jönnek – utoljára egy hónapja tudták legyűrni a mighty Veronát, a tabellán egymás felé konvergálunk, Steve nem kicsit volt vicces, amikor benyögte, hogy a maffiózók a scudettóért mennek. Persze, 14 pont hátrányból 🙂

Szeretünk szimpatikus vesztesek lenni

Ha rátérünk a mieinkre, akkor eddig tartott az öröm. De akkor minek térünk rá??? Jó, valamennyire, csak nagyon érintőlegesen azért mégiscsak muszáj. Sok jó nincs, ha azt nem számítjuk, hogy 2 hete nem volt meccsünk. A sittesek ellen nem voltunk rosszak, sőt, egy picit meg is leptük őket, sikerült 1-2 épkézláb akciót letenni az asztalra (Paq fejese…), persze a lényeg, hogy már megint kikaptunk. Súlyosbítja az amúgy sem csillámpónis meg mézeskalácsos hangulatot, hogy

Borini megsérült

emellett nem játszhat még Bennacer, a török, és Duárcsi sem. RR és Samu nem nagy hiánycikk, talán. Így hát a kezdőben találja magát a kicsavart felmosófej és Musa is, Jacknek mondjuk örülünk. Jó ez így? Annyira nem, de cserébe a vendégek is trék.

Miben bízhatunk?

  1. Mák
  2. Malac
  3. Szerencse

Ezen kívül, azért a csúnyák nem nyerni járnak hozzánk, lent is vannak szépen szerencsénkre, mi pedig elindultunk talán felfelé. Higgyünk benne, jobbat nem tudok mondani. Legyünk pozitívak, próbáljuk meg, álljunk bele, gyertek majd, mindenkinél legyen védőital bőségesen!!!

FORZA MILAN!!!

Tipp: Milan 3-1 Napoli (Péntek 2, Jack ill. Keszi)