°28 Giornata: Milan-Roma 2-0 – Haverfoci

Ujabb gyozelemmel folytatjuk a nyari sorozatot, a Lecce utan a Romat is elraktuk. Az elso felido eleg lagymatag volt, de a masodikra sikerult sebesseget valtani es megerdemelten nyertunk.

Ket eleg ellentetes felidot lattunk. Az elso felidoben eleg lassan ment minden. Olyan volt, mint egy szokasos foci a haverokkal vasarnap, amikor nagyjabol mindenki az elozo estet es a masnapossagot probalja tulelni. Meg szerencse, hogy nalunk volt Rebic, aki ugy mutatott, mint az egyetlen sportos haver, aki nem csapta szet magat a meccs elotti este. Kemenyen hajtotta, az elso felidoben is o volt a legjobb, a masodikra a gol is osszejott.

Felido utan valamennyire felporogtunk, tiz perc utan meg beszallt Paqueta es Saelemaekers, amivel meg nagyobb lendulettel toltuk. Amennyire ezt egy tikkaszto nyari nap lehet. Mindenesetre egesz pofas volt a masodik felido, Rebic pedig megint eldontott egy meccset. Az elmult ket meccs igy egesz rendesen mutat, meg tiz van hatra, szerdan rogton a SPAL ellen. Azt papiron hozni kellene, remelem a palyan hozzuk csak igazan. Plane, hogy utana, ahogy Palka is irta, Lazio, Juve, Napoli.