A nyár slágere # Milan 3-0 Cagliari

Pajtások, véget ért a maratoni nyári limonádé party, a srácok stílszerűen újra odacsaptak most így, hogy legalább a vége szép legyen. A Cagliari 3-0-ás kiütése nem is hír már, annyira megszokhattuk az elmúlt hetekben a konstans gálát. Nem is emlékszem, utoljára mikor volt olyan szezon, hogy sajnáltuk, hogy vége lett, és hiányozni fog a csapat nem is hétről hétre, hanem napról napra, ami ment itt mostanában. Még bőven a blog születése előtt lehetett, valamikor a dinoszauruszok kihalásával egy időben. Hajtás után nagyon rövid összegzés.

Ezt hordaná James Bond, ha Serie A klub lenne

Magáról a meccsről sok mindent nem tudok elmondani, már csak azért is, mert épp egy hegyi patak mentén vonultam, amikor az zajlott. (Nem mondom meg, hogy melyik.) Tudjátok, van az a helyzet, amikor meccsidőben kifejezetten kívánod, hogy szakadjon meg a patak – mert nem jó mellette aludni, bár sokkal rosszabb, ha az ember belecsúszott volna a saját szarába. Mindegy, a lényeg, hogy Ibra megint tanár volt, még a tizi kihagyásával is. Kebab ismét jól kevergetett és most Leandro is talán felnőtt a kezdőbe  kerülés terhével. Mondjuk a szárdok ezen az estén nem tették magasra a lécet, csak a legvégén próbálták meg elfaragni a clean sheetet, Dollár viszont nem vevő a faviccekre továbbra sem. A végén még kummantolóink kérésére beállhatott a KisMaldini és Brescia is,  ez ömmagában kitesz egy komplett meccset.

Mindenhogy berúgja

A szezont értékelni a szokottnál is nehezebb, a lényegi kérdés, hogy van-e bármi, amire építhetünk a következő évben. Azt gondolom, igen, viszont annyira azért nem rózsás a helyzet, mint amit a különféle x-utolsó fordulós minitabellák mutatnak. Az a mi érdemünk (Stefé főként), hogy fel tudtunk pörögni erre a képtelen sorozatra is, és ezek is pont olyan bajnokik voltak, mint akármikor. Az is igaz, hogy akkor fogósabb lesz a történet, ha a többség nem csak túllenni akar majd a meccseken, illetve történelmi tapasztalat Stef csapatainak nagy diadalmenet utáni nagyonnagy széthullása. Meglátjuk, jövünk még vissza értékelgetni. Addig is szeretném megköszönni a teljes Olvasóközönség, Kummantbrigád egész éves tevékenységét, kemény volt, de lehoztuk ezt is!!! FORZA NYÁR!!!