50 felett? # Spezia v Milan

Pajtások, 22 forduló után 50 punti felett menőzhetünk — hihetetlen magasságok. Utoljára 2004-ben volt ilyen, akkor meg is lett az a bizonyos 22. is, nem is volt kis meccs, épp csak az a 0-2-ről megfordítós Madonnina, ha még emlékszik valaki. Álljon itt az a kezdő: Dida — Cafú, Kaladze, Nesta, Costacurta — Gattuso, Pirlo, Seedorf — Rui Costa, Kaká — Sevcsenko. A gólszerzőink Tomasson, Ricky és See mester voltak. Azóta sem teljesített ilyen kiválóan csapatunk az A ligában. Nem árt néha megállni, és rácsodálkozni, basszus, mekkorát fordult velünk a világ, mióta visszajöttünk a csúnya korona kényszerszünetből. És akkor most megyünk Speziálba, a ligúriai Kis Sasokat megröptetni. Hajtás után zúzás. 

Ma is beveri

Volt pár nap megint szusszanni, pihentek a srácok, rendezzük a sorokat. Nehéz elhinni, de már csak Dikaz sérült, Dávidka pedig kisárgázta magát, a többiek viszont István bácsi rendelkezésére állnak. Ennek megfelelően nincsenek is primaverás gyerkőcök a padon, végre újra van mélység, lehet variálni, mondjuk Stef nem az a nagy rotálós fajta. Nem akarom elkiabálni, de mintha magunk mögött tudnánk ezt a hosszúra nyúlt, de egyébként a kényszermegoldásokkal is gyönyőrű szépen megoldott sérüléshullámot. Ennyit számít, ha egy csapatnak van játéka, kieshet bárki (!), ha korlátokkal is, és alacsonyabb szinten, de mégis elfogadható szintű teljesítményeket hoztunk így is. Ami most kezd téma lenni, az a szerződéshosszabbításos mizéria, hát itt aztán el lehetne sütni nagy okosságokat, de a gyakorlatban aztán nagyon nehéz lehet úgy megtartani a legjobbakat, hogy közben ne szálljon el megint a bérlista

Node térjünk vissza a pályára, Dollár a kapuban, előtte Roma és Szék, a két széle Daló és Theo. Előttük végre újra Keszi és Bence, a legmenőbb páros. Ibra mögött Kebab keverget majd, a vállakat Rafaelló és Széle adják majd.  

A hazaiak elértek ejtettek nemrégiben egykét meglepetés-skalpot (Napoli, Sassol), ettől még ennek meg kellene lennie, és fekszik is nekünk a támadós, bátor harcmodoruk, lesz terünk nagyokat futni meg magasan fent labdákat szerezni. Gyertek majd, szurkoljuk 50 fölé!!! FORZA!!!

Spezia – Milan 0-3 (KesziKesziKeszi)