7 Giornata: Fiorentina – Milan / Szünet előtt

Elérkezett ez a pillanat is szeretett csapatunk Firenzébe látogat Vasárnap este. A felemásra sikerült Bajnokok Ligája mérkőzés. Főleg a bírói kar ténykedése miatt. Felüdülés lesz újra a Seria A himnuszára bevonulni a fiúknak.  Reméljük ez miatt fel is fogják szívni magukat annyira, hogy ne is legyen kérdés a három pont sorsa. 

Most pedig nézünk szét egy kicsit a hazaiak háza táján. Nyáron edző csere történt náluk is. Mégpedig a velünk is egyszer kétszer szoba hozott Palladino ült le Italiano helyére. Eddig ez a csere egészen gyengére sikerült. Noha velünk ellentétben hét közben győzelemmel hangoltak és még Adli is megszerezte első gólját az új csapatában valami EKL nevű bohózatban.

csók puszi pá

Ami pedig a játék felépítését illeti. Védekezésben lehet mondani, hogy nagyjából rendben vannak. Viszont a támadások felépítése illetve gólhelyzetek kialakítása az nagyon nem akar össze jönni. Általában mindig az utolsó passzok hiányoznak. Ami itt hiányzik az egy karmester ezen a poszton is csere volt nyáron az edzői stábhoz hasonlóan. Sikerült nekik Bonaventurat elengedni, aki tavaly komoly szerepet vállalt a lilák gyakorlatilag minden támadás építéséből, már ha pályán volt. Illetve Castrovillit is eladták, aki pedig Bonaventura csere opciója volt ezen a poszton. A helyükre érkező Colpani és Adli viszont egyelőre nem tudják felvenni a fonalat. Viszont csatár poszton nem néznek, ki rosszul van Moise Kean aki mindenhonnan és bárhonnan is kapura fog lőni jó lesz minél távolabb tartani a kapunktól. Valamint van még egy Gudmundsson is, aki a tavalyi Genoaban nagyon nagyot ment. A játéka pedig képes egy komplett meccset megfordítani lásd a Lazio elleni csőrtét.

 

Most pedig Milan. Végre úgy néz ki, hogy a Mister kezd megismerkedni a csapattal és a csapat is vele valamint a futballról alkotott elképzeléseivel. Még talán pont időben. Persze a védekezés továbbra is olyan amilyen, de legalább mindenki látja, miben illetve min kellene javítani. Nem kell aggódnia egyébként senkinek Calabria sérült így minden bizonnyal Emerson fogja megint bejátszani az egész jobb oldalt. Letolva maga elől még Pulisicet is.  Elől is kezdeni fog a Morata Abraham kettős. Valamint újra beindulhat a Leao Theo kettős is a balszárnyon. Nagyon bízom benne hogy hasonló hatékonysággal, mint a Lecce ellen.  Ja, igen és úgy nem mellékesen azt állítják többen is, hogy ez lesz a forduló rangadója. Hát mi baj lehet, itt kérem szépen? Gyertek estére és derítsük ki együtt. Kezdés 20:45. Lógni nem ér asszony gyerek szomszéd asszony vagy bárki ráér a válogatott szünet alatt. Addig is Emerson legyen veletek.

végre jó helyen az a karszalag

 

Tipp Fiorentina 0-2 Milan  (Emerson és Royal)