°5 Giornata: Cesena-Milan 1-1 – Pippo Inzaghi segna per noi

Egy újabb feljutó elleni döntetlennel folytatta Pippo a nagy menetelést, ezúttal is egyenlítettünk, ezúttal is szétesett volt a védelem és ezúttal sem lehettünk túlságosan elégedettek. A Cesena ellen nem csak az eredmény, a játék is elég bánatos volt és vasárnap már a támadásokban sem volt sok spiritusz. Nagyon messzemenő következtetéseket továbbra sem érdemes levonni a meccsből, de egyre jobban látszik, hogy mit várhatunk Inzaghitól.

 acmilan.com

A tavaly még Serie B-ben edződő Empoli után a hasonló felkészítésen átesett Cesena ellen is szinte ugyanazok a problémák jöttek elő. Megint nem mi próbáltuk ki, hogy mekkora buli vezetni és ugyan 10 perc után sikerült egyenlíteni, de nem biztos, hogy rossz lenne, ha legalább a kiesés ellen küzdők ellen el tudnánk jutni addig, hogy legyen nálunk az előny. Rami fejese után még 70 perc volt hátra, ami alatt néhány halvány próbálkozásra futotta, de nagy játék vagy komoly ziccer már nem jött össze. Pedig Menez ezúttal is vállalt, Torres is küzdött és Honda is odatette magát, de összességében egészen halovány volt a támadójáték. Bonaventura lelkes volt, de túl sokat ő se tett hozzá, NDJ-től és Politól pedig nem is vártunk ilyesmit és gondolom azzal se leszek nagyon illúzióromboló, ha megelőlegezem, hogy Abate se fog minden meccsen gólpasszt adni. Pazzónak remek élmény lehetett, hogy 2 perccel a bejövetele után Zapata pirosa miatt emberhátrányban kellett volna valamit villantania.

I will not think about Bart anyomre

DS viszont olvassa a blogot, megköszönte a türelmet, majd egészen jó is volt a Cesena ellen. A kapott gól szokás szerint hatalmas bohóckodás után jött, most Abbiati alakított nagyot, szegény Diego Lopez ne érezze teljesen esélytelennek a küzdelmet. Zapata kiállításában pedig az a legszebb, hogy Bonera végre visszatérhet a kezdőbe. A ma is tanultunk valamit rovatba pedig legfeljebb annyi kerülhet be, hogy úgy tűnik Pippónak nagy szüksége van a Chievo utáni válogatott szünetre, hogy rendezze a sorokat.

Hogy valami szórakoztatót is kapjunk a pénzünkért

Az aláfestő zene még a meccs színvonalát is felülmúlja