°36 Giornata: Milan-Atalanta – Gol

Reg latott jo sorozattal es jatekkal fordulhatunk az Atalanta ellenire, amit jokora tulzassal az ev meccsenek is lehetne nevezni. Mindenesetre az elmult kilenc meccsbol mindket oldalon veretlenkedes, het gyozelem, ket dontetlen, tiz kapott gol. Rugott golokban pedig 27-25 ide.

Ahhoz kepest, hogy a szezon elso feleben meg Immobile egyedul tobbet vagott, eleg korrekt az elorelepes.  Az Atalanta pedig a 100 gol a bajnoksagban Bl-gyozelemmel cimu teleregenyt vezeti elo. Hamarosan meglatjuk, sikerul-e. Szoval alapbol is minden adott volt egy golgazdag pentek estehez, de Romagnoli es Conti serulese Theo eltiltasaval eleg combosan ratesz erre meg egy lapattal. Ha pedig ehhez meg Bennacer eltiltasat es Biglia kezdeset is hozzaadjuk, akkor mar nehez tovabb fokozni a helyzetet. Talan Jack kezdhet helyette.

A masik oldalon viszont ott van a Rebic-Ibra paros golgazdag es Calhanoglu golpasszgazdag jateka, ami meglepoen sok vidam pillanatot szerzett. Az ujrakezdes ota megvan a harom golos atlag, ami nagyon adja es meg azt sem mondhatjuk, hogy ne lettek volna meg ehhez a helyzeteink.

Ujabb erdekes adatnak pedig johet Kjaer-Caldara es Kessie-Pasalic. Es persze Papu Gomez, aki akkora kiraly, hogy nem maradhat ki a beharangbol. Ha pedig minden kellokeppen szellemesen alakul, ujabb jatekos mondhatja el magarol, hogy a Milanban kezdte a szezont es Bl-gyozelemmel fejezte be.

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Kjaer, Gabbia, Laxalt, Kessie, Biglia, Saelamaekers, Calhangolu, Rebic, Ibra

Tipp: Milan-Atalanta 5-4