Gránitkemény # Milan v Carpi

Tiborkáim, halmozzuk az élvezeteket, hétközben is rádolgozunk, hogy meglegyen a mennyiség. Valakik ott a métaszövinél úgy gondolták, hogy szebb lesz a világ, ha lesz mostan csütörtökön egy Milan-Carpi. Hát, akkor dicsértessék, jöjjön, aminek jönnie kell. Nem mondom, hogy meccslázban égek, de ha már úgy alakult, ahogyan alakult, akkor itt vagyok, hozzáteszem a magam szerény morzsáját, hogy aztán szerényen elvonuljak a színről, amikor majd fellépnek a pódiumra a srácok, és előállnak az E-KKO-RA faszasággal. (Mutattam, csak nem látta senki.) Naszóval, hajtás után tovább pallérozódik a broki.

Tehát Brocchi apánk bemutatkozott, és Csirko apánk szívét már meg is nyerte. (Lehet, hogy ő maga személyesen nem tudja átérezni ennek a jelentőségét, de azért ez tényleg nagy dolog.) Ami engem illet, végigköpködtem a meccset, tiszta csula lett minden körülöttem, de ez most mindegy. Nem tudom, hogy jobbak lettünk-e Krisszel, nyilván nem, de hát istenem. Krisz egyébként egy jókiállású faszi, tényleg, jól áll neki, hogy eljátssza az edzőt. Meglátjuk, meddig tudja eladni ezt a karaktert, én személy szerint nagyon bírnám, ha jó sokáig, de sajnos odafent ez utóbbi  nem releváns. De ez le van szarva, Brocchi fasza gyerek, végtire is a mi fiunk, szurkoljunk neki. Azért az pillanat volt, amikor a meccs végén összeölelkeztek Abbiatival.(Csak jó, hogy ki lett baszva Szinyó. Elvből, bassza meg.)

És akkor rátérnék az összeállításra, senki sem mondhatja majd, hogy túl sokat elvett az életéből ez a posztocka, magamat is beleértve. Donna kezd, a hátvédnégyes a következő lesz: Abate, Alex, Antonini, Antonelli. Eddig semmi meglepő. A középpálya tengelyében Montolivo adhatja magát, hátrahúzódik egy sorral Jack, társul melléjük az ikszlábú Poli. Krisz azt mondta, hogy Marmalade nem fog játszani, mert kisebb probléma van vele. (Ezzel arra célzott, hogy szegény konkrétan nem tud focizni.) Az isteni Kevin Prince Boateng lesz a trequartista. Gyerekek, ti még emlékeztek arra a borzalomra, ami a rettenetes 2012 nyári exodus utáni nyitó bajnokin történt? Igen, én emlékszem. Előtte Balotelli és Bacca.

A Carpi szerintem egy szar, hiába verték meg a Genoát. A Griffek áruba bocsátották magukat, ez ilyen egyszerű. Egyébként ott is van azért pár érdekes név: Poli, Verdi, Zaccardo, sőt, Del Piero 43 évesen itt tér vissza a Serie A-ba! De azért csak megtöcsköljük őket a nagy lőccsel, ha már egyszer elővettük. RO-GYÁ-SIG, hogy VAKUJJANAK meg, kérem szépen!!! FORZA MILAN, VAFFANCULO!!!