°36 Giornata: Milan-Frosinone – A megmentő Brocchi

Azt hiszem a legtöbben félreértitek Brocchi kinevezését, ennél jobb dolog nem nagyon történhetett volna. Az világos, hogy Silvio nagyon nem jött ki, Szinisával, a szezon végén úgyis kitoszta volna. Akkor pedig már a nyári felkészülést is az igen nagy Brocchival kezdtük volna, akit szezon közben ugyanúgy kibaszna. Így legalább Silvio megint megmutathatta, hogy mennyire ért a focihoz, és 3 éven belül a harmadik újonc edzőt nevezte ki. Majd megy a csodálkozás, hogy középcsapatként, miért az ízes hatodik-nyolcadik helyre vagyunk jók.

Brocchiban minden megvan, amire Silviónak szüksége van. Neki meg lehet mondani, hogy mi legyen a formáció, mi legyen a kezdő, a mester pedig szó nélkül megcsinálja. Ha a bólogató Brocchi kifejezés nem lenne még annál is idétlenebb, mint amilyen, akkor lehet, hogy el is kezdeném használni. Így inkább csak megvárom, hogy lemenjen a kupadöntő, megköszönjék Brocchinak a faszköszörülést és jöjjön a hatodik edző 2013. decembere óta.

A mai meccs egyébként ismét komoly izgalmakat tartogat, a kiválóan működő 4-3-1-2-vel fogjuk iskolázni a Frosinonét, ami az eredményben ugyan közel sem biztos, hogy ki fog jönni, de nem rossz az x a kiesés-elöl-menekeülő-kiscsapat ellen.

Bónusz kérdés a mai meccsre: Bacca, Balotelli vagy Menez fog a leglátványosabban megsértődni, hogy nem kezd/lecserélik.

Éljen tehát Brocchi, és még inkább az a nettó fasz, aki kinevezte! Egyébként meg nyilván Forza.

Keret: Abbiati, Donnarumma, Lopez, Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Mexes, Romagnoli, Simic, Zapata, Honda, Jose Mauri, Kucka, Locatelli, Montolivo, Poli, Bacca, Balotelli, Boateng, Luiz Adriano, Menez

Talán kezdő: Donnarumma – Abate – Alex – Romagnoli – Antonelli – Kucka – Montolivo – Poli – Honda – Balotelli – Bacca

Tipp: Milan-Frosinone 1-1