Önbizalom.exe futtatásra került

A telepítés pedig sikeres volt. Persze léphet fel még hiba a program futtatásakor, de ez a négy nap egészen jól nézett ki.

Nyilvánvaló, egészen más volt a kupameccs, mint a bajnoki, és nem csak azért, mert a Lazióban játszott Immobile. Nagyjából egyik csapat sem akart megszakadni, a Lazio egy héten belül a harmadik meccsét játszotta, nekünk a 0-0 nem olyan rossz eredmény az odavágón, és inkább Udinére koncentrálunk – amazok meg persze valamit szerettek volna törleszteni a bajnoki vereségből. Cserélt is Gattuso párat, voltak persze hibáink, tisztán látszik, hogy Suso azért nem az a klasszis, aki a szezon meghatározó részében rendre ki tud rángatni bennünket, de ugyanígy látszik, hogy a némelyest’ vékony a keretünk, viszont. Viszont ennek a két meccsnek szigorúan véve csak az eredménye számunkra mondhatni tökéletes, és nem éppen azt az időszakot éljük, amikor ezen túl bármi számítana. Látszódnak a problémák, nem is lesz ez zökkenőmentes tavasz, de négy nap alatt egyszer sem kaptunk ki egy szinte mindenben előttünk járó csapattól – az, hogy ez rendben van-e így, az már egy egészen másik kérdés. Persze, volt mákunk, a Lazio talán dominánsabb volt, mint mi vasárnap, de ott volt Hakan ziccere – most nem ment be.

Hogy Rómában tovább lehet-e majd jutni, az majd az elkövetkezendő két hét meghatározza, de alapvetően lehet, hogy megérné rámenni a kupadöntőre. Viszont ennek a kupaiksznek olyan szempontból talán jóval nagyobb jelentősége van, mintsem hogy nem kaptunk ki a Laziótól két meccsen: ugyanis ez már egy egészen szép sorozat, amit felépített Gattuso Milanja, és ez az egészben a legjobb. Egy megint egy topcsapat elleni vereség gyorsan visszarángatott volna bennünket a mocsárba. Így sem vagyunk persze teljesen tiszták, felbukkannak a sárfoltok, de mintha már két lábbal állnánk a földön, nem pedig a pofáraesés és a felkelés között valahol. Mindez persze egy udinei vereséggel csípőből megváltozhat, de ha Calabria lendületes és határozott játéka, Kessie tüdeje, Suso bal lába, Bonucci szilárdsága továbbra is működni fog, akkor óriási gond már nem lehet, ez egy tökéletes kiindulópont a továbbiakra.