°23 Giornata: Udinese-Milan – Rino szakállára

Miután az önbizalom.exe lefutott, az Udinese ellen tesztelhetjük, hogy mennyire bugos Rino pörgető programja. Az eredmények mellett még a szellemes nyilatkozatok is jönnek. Gattuso iménti szösszenete, miszerint nem Brad Pitt vagyunk, hanem rondák, mint a Maestro szakálla, nálam eléggé betalált. Rino továbbra is szórakoztató vagy csak beépített Chokito-ügynök.

Szóval egész jó hangulatban kanyarodunk a meccsre, az elmúlt hónap igencsak pofás volt. Használható eredmények, értelmezhető játék, mindez Rino vezérletével és elszántságával. Vasárnap délután Udinében fényesíthetjük tovább a labdát és még inkább piszkolhatjuk össze a mezeket. A másik oldalt Oddo vezeti, aki nem is teszi ezt ügyetlenül, az Udinese tizedik, de velünk ellentétben pozitív gólkülönbséggel csapatják.

A kezdő formáció megvan, a kezdő tizenegy is nagyrészt kialakult, ami némi stabilitást jelent. Ennek megfelelően minden bizonnyal most is jön a 4-3-3 és a múlt hétvégi Lazio elleni bajnokihoz képest talán csak centerben lesz váltás. Mindenki kedvenc Kalinkája sajnos nem azt bizonyítja hétről-hétre, hogy mekkora spíler. Cutrone viszont tehetséges és széthajt, André Silva meg tehetséges és jó drága volt, szóval itt van opció. Gattuso a meccs előtti nyilatkozatban elejtette, hogy lehet, hogy a portugál kezd, de utána gyorsan bedícsérte Cutronét. Még nem teljesen ismerem ki magam a Maestro minden nyilatkozatán, Cutronét meg csípem eléggé ahhoz, hogy akkor már inkább őt várjam a kezdőbe.

Minimálisan fun fact avagy egy újabb érdekes adat, hogy az Udinense csak két döntetlent játszott a szezonban, bár azokat az elmúlt négy körben. Nem rosszak, Oddo mester meg némileg pikánssá is teszi a meccset, ha már ex és Rino forintos spanja. De hozható a meccs és talán vagyunk is annyira jó passzban, hogy sikerüljön behúzni valahogy.

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura, Suso, Cutrone, Calhanoglu

Tipp: Udinese-Milan 1-2

Mikor Rino még fiatal volt és bohó