°3 Giornata: Milan-Roma – Rino rangadói

Kicsit furcsa péntek esti időpontban, de folytatódik Rino kalandos utazása. A harmadik fordulóban a szezon második meccsén újabb rangadó következik. Amennyiben vagyunk olyan szinten, hogy a meccseinket rangadónak lehet nevezni. Mindegy is, mert jön a Roma, szóval ismét egy kellőképpen komoly kihívással kell szembenéznünk.

A Napoli elleni vereséget épp csak kihevertük, máris jöhet egy meccs, ahol elvileg a Bl-ért harcoló, közvetlen rivális ellen játszunk. Azért a Roma még mindig előrébb van, mint mi, szóval most sem esélyesként kezdjük a meccset, de így is szórakoztató 90 plusz néhány percre számíthatunk. Nekem eléggé bejött, amit a Napoli ellen próbáltunk, hogy pofátlanul türelmesen ment a hátul passzolgatás és labdakihozatal. Ebben nyilván bármikor benne van a hiba lehetősége, mint ahogy meg is történt, de így is tetszetős. Amikor megy, nagyon funky, amikor nem, akkor meg csak elég arra gondolni, hogy az elmúlt öt év alapján az eredmény ugyanúgy bukó lett volna, de így legalább láttunk valami szórakoztatót. Szóval Rinónak továbbra is kellőképpen szőrös.

A Roma ellen talán annyi változtatás lesz, hogy az új igazolások közül Higuain mellett Caldara is kezdő lehet. Ezt már most csípem, Romagnoli-Caldara páros elég menőnek néz ki, most már csak annyi kell, hogy ezt meg is mutassák. Talán Bakayokót is bepakolja a kezdőbe, de inkább csereként jön ezúttal is. Bigliánál sok mindenben jobb, de deep-lying playmakerségben pont nem, márpedig erre lenne a legnagyobb szükségünk.

Calhanoglu visszatér az eltiltása után, talán vele sikerül normálisabban kiszolgálni Higuaint. Meglátjuk. Akkor a péntek esti viszontlátásra, Forza!

Talán kezdő: Donnarumma – Calabria, Caldara, Romagnoli, Rodriguez – Kessié, Biglia, Bonaventura – Suso, Higuain, Calhanoglu

Tipp: Milan-Roma 1-2