°8 Giornata: Milan-Lecce – A sziv es a nap

Giampaolot kivagtak, Piolit kineveztek, a valogatott szunet vegetert, mi pedig folytathatjuk a felhotlen szorakozast. Ezuttal a Lecce latogat a San Siroba, komoly meccs lesz.

Giampaolo mar nincs tobbet velunk, de sajnos az ekezeteimet is vitte magaval. Pioli erkezett helyette, de vissza o se hozta, igy viszont meg jobban kozelithetunk a mottonkhoz, lepusztult blog egy lepusztult csapatrol.

Az edzocsere utan, ha minden igaz, nemi taktikai valtas is lesz, a formaciot rogton vissza is igazitva a mar Gattuso alatt hasznalt 4-3-3-ra. A keretunk ehhez meg is van, marmint mennyisegre, a minoseget az uj Maestro hozhatja ki a tehetsegeinkbol. Meglatjuk.

A vedelemben nem varhato nagy meglepetes, az eltiltott Calabria helyett kuldheti Conti. A kozeppalyan Biglia ugy nez ki, hogy elozi Bennacert, ami sok szempontbol oriasi. Calhanoglu mar nem uszta meg es Paqueta kezdhet, ahogy Borini is legfeljebb csak cserekent bizonyithat. Centerben pedig benne van, hogy Piatek padozik es Leao nyitja a meccset.

Mondanam, hogy kiszamithatatlan, hogy mi tortenik ma este, de sajnos olyan nagyon nem nehez josolni. Hajtas lesz, jatek kevesbe. A Lecce sem fut tul nagy szezont egyelore, Liverani nem egy Zeman, Lapadula pedig nem Tiribocchi. Ugyanakkor az is igaz, hogy Mamma mia, La Mantia, meg ha csak csere is lesz. De golt igy is lo, ahogy Piatek is a padrol beszallva. Igy alakulhat ki a fenyes 2-1-es siker, ahol csak cserecsatarok lohetnek golt, Piatek dupla vs La Mantia.

Talán kezdő: Donnarumma, Conti, Musacchio, Romagnoli, Hernandez, Kessie, Biglia, Paqueta, Suso, Leao, Rebic

Tipp: Milan-Lecce 2-1