Újévi leccefőzelék # Lecce 1-4 Milan

Pajtások, csúszott ez a tegnap esti történet, olyan volt, mint egy kellemes, hideg kommersz sör egy lazulós nyári estén, ami mellett el-elkummantgat az ember a haverokkal. Különösebb tét nélkül, a helyszíni szurkolók híján ez sokkal gyászabb is lehetett volna, úgyhogy becsüljük meg. Nagyjából ez lehet a hátralévő pár forduló hozadéka. Ezt már tényleg csak úgy lehetne feldobni, ha megháromszoroznák az egy meccsért kapható pontokat, vagy minden forduló után kiesne a leggyérebben teljesítő gárda, mondjuk egy közönségszavazás alapján. Vagy piros lap, ha valaki nem tartja a másfél métert. Kessie új haja? Hát, az is valami. Hajtás után nagyon mélyet elemzünk.

Samu ügyes gyerek

Mert hogy mi volt itt tegnap este? Voltunk mi, egész firkás és játszós hangulatban. Meg volt a kiszikkadt Lencse. Magabiztosan, fölényes különbséggel letoltuk őket a pályáról. Az első gólunk kifejezetten szép volt, Samu pöcijére ment is a csettintés. Aztán persze a félidő második felére sikerült bekómázni, de hát vannak dolgok, amik nem változnak. A lényeg, hogy ha rúgunk egy gólt, akkor utána bármi is történjék, az ellenfél lője a következőt. Gabbia megborította Babakocsit (ja), és hiába pofátlankodták be elég alázósan a tizikét, sokáig nem örülhettek, ugyanis Jack öreg azonnal büntetett. Hiányozni fog. Utána tőlünk szokatlan módon még vágtunk kettőt, Rebeka jókora sprintet kivágva döntötte el a meccset, Leó pedig már a statisztikának dolgozott. Adta, jók voltak a srácok. 

 

Kebab egyébként nagyot ment

Hát mi legyen a konklúzió? A sérók, azok most nagyon erősek, a limonádé pedig úgy tűnik, jól áll ennek a csapatnak. Ők már talán meg is találták a helyüket ebben a történetben, bevallom, nekem még mindig nem állt össze a valóság. Valami olyan van, ami még nem volt, remélem, nem is lesz, és nem is fog hiányozni. De várjuk ki a végét, vasárnap jönnek a németjucik, diadal esetén bejelentkezünk az ötödik helyért mi is. Zseniális. No de csak pozitívan, a lényeg a közösségi élmény meg a fogyasztható tartalom, akinek nem tetszik, keresse vissza Essien összes ollóját.