°24 Giornata: Atalanta-Milan 1-3 – Kellemes meglepetés

Egészen meglepően jó meccsen vagyunk túl, a forduló előtt egy pontra lévő Atalanta ellen idegenben, hátrányból sikerült nyerni. Piatek megint bekapcsolta a cheat mode-ot, ismét rúgott egy ordenáré nagy gólt a semmiből. Rodriguez beadása nyilván jó volt, de ahonnan és ahogy bevágta, az nagyon távol volt még a kis helyzettől is.

Hogy a második félidőben aztán megszerezze a csapat (ha jól emlékszem első) szögletgólját. Calhanoglu is végre egyszer úgy találta el a labdát meccsen, ahogy azt kell, irgalmatlanul besomta húszról. Az Atalanta jött, nyomott, diktálta a tempót, az első félidő legvégéig uralták is a meccset. Korrekt gólt lőttek, de ezt leszámítva vagy a védelem, vagy Donnarumma megálljt parancsolt.

A 2019-es év eddig nagyon rendben van, bajnokságban 5 meccs veretlenül, közte a Napoli és Roma elleni döntetlen, a kupában győzelem a Samp és a Napoli ellen, Piatek és Paqueta pedig eddig elég jól kezdték meg a beilleszkedést. Nyilván P&P-nek hatalmas szerepe van az egészen magabiztosan jó játékban és eredményekben. Ami azért is bíztató, mert őket már Maldini és Leonardo hozta, és a közeljövőben is nekik kell erősíteniük a csapatot, lehetőleg ilyen penge igazolásokkal. A szombat estéért jár a pacsi mindenkinek, jó mulatság volt, az biztos.