Témazáró // Atalanta-Milan

Tök jól néznek ki ezek a számok, amiket mostanában mutattunk, csak ugye van az, hogy ha elbuksz a nagy teszten, akkor tulajdonképen pont semmire nem mentél az addigiakkal. Ha nem is ekkora a tét ma este, de az elég sanszos, hogy bárhogy is csűrhetjük, ha tényleg van valami pozitív változás, akkor Bergamóban is ki kell borítani a lisztet.

Igen, a Juvét szépen lesimázták, és nagyon félő, hogy mit fog kezdeni Duvan a belső védőinkkel – hát még ha abba is belegondolunk, hogy mi történhet a lefújás után a sötét alagútban. Gasperson szépen összerakta ezt a brigádot, karakteresek és megalkuvást nem tűrőek: üde színfolt a ligában, de a két szép szemükért remélhetőleg nem kínáljuk fel magunkat.

Nálunk sok változás nincs, gyakorlatilag borítékolható a kezdő. Az biztos, hogy ezt a nem kis szerencsével tarkított sorozatot nem lehet sokáig húzni, más kérdés, hogy igazán ránk fért már, mert bizony álltunk mi a másik oldalon is – most azért rendesen kiegyenlíti a számlát a futball, kérdés, mennyi borravalót ad, és azt mire költjük. Calabria és Rodriguez melója kulcs lesz, hogy Paput és Ilicsicset szépen lekorlátozzák, de ha úgy működik a csokiszökökőkút középen, ahogy az elmúlt hetekben, akkor nem lehet ebből olyan nagy gond. Összegezve: nagyon nehéz elképzelni, hogy ez a forma és ritmus kitartson az év végééig, Brienza gólja még mindig fáj, de inkább egy meccsen omoljunk össze, mint apránként egy hónapon át.

LE PROBABILI FORMAZIONI

ATALANTA: Berisha; Tolói, Palomino, Mancini; Hateboer, Freuler, de Roon, Castagne; Gómez; Ilici, D. Zapata.

MILAN: Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez; Kessié, Bakayoko, Paquetá; Suso, Piatek, Çalhanoglu.