Még mindig a kékek # Lazio v Milan

Pajtások, ma este az Olimpicóban szólhatunk bele a scudettóért folyó versenyfutásba, plusz a saját hetedik helyünket is megerősíthetjük, mert nagyon szorongat a Verona. Rómában ritkán verjük a lácokat, most is meglepetésszámba menne, ha le tudnánk lépni őket. Kispippóval ügyesen gyűjtögetik a pontokat, és tartalékosan is az esti meccs egyértelmű esélyesei. Kijöhet persze ettől a lépés nekünk is, csak nem látszik, mitől hajtás után kummantfogó.

Kezdjük a hazaiakkal. Csatárposzton vannak meglőve, sem Immobilovic, sem Caicedo nem léphet pályára, így Correa és Luis Alberto ijesztegetheti a mieinket. Máskülönben sok érdekesség nincs arrafelé, a Parolo – Cataldi – SMS trió masszív, ugyanez elmondható a hátsó hármasukról, meg úgy egyáltalán az egész bandájukról.

Ami a mieinket illeti, Giggio már visszaért a vonalra Floccari bombája után, előtte a megbízható Alessio – Szék kettős takaríthat. A két szélén Theo és Conti lóthat-futhat. Középen Bence és Keszi szervezhet, Kebab lesz tízesben, mellette Pész és Paq kavargathat. Az ék pedig Ibra!!!

Akár nyerhetünk is egy jól eltalált Keszi bombával, és minden kéket szétrúgunk.

Gyertek majd, Forza!!!

Tipp: Lazio 0-1 Milan (Keszi)