Megint összepakoltunk

 

Tadaaaaaam, megint új helyen jelentkezünk. Nem túl nagy öröm ez persze, pláne, hogy ha nem is volt tervezett a költözés, azonban úgy alakult a sorsunk, hogy kénytelenek voltunk lépni. Már jól belaktuk a diavoli.hu-t, amit viszont most kénytelenek leszünk elhagyni. Pedig maradtunk volna. Azonban megijednek nem kell, csak egy taccsot kell bedobni a régi domain közé. 

A mindenre kiterjedő részletekbe most nem térnénk ki, a legrövidebben Géza fiam édesapja szavaival tudnánk jellemezni a helyzetet (ha már úgy tűnik, Géza fiam is mondott egy ideig emlegethetőt): ÁT LETTÜNK VERVE.

Bizony, ez a helyzet, fiatal barátaim. Beregisztráltunk, fizettünk, használtuk – majd minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyszer csak lekapcsolták a villanyt, és Ti is egy „This Account Has Been Suspended” felirattal találkozhattatok. Minket is legalább ennyire meglepően ért a dolog, viszont nincs mit tennünk, és az ideiglenes hallgatás helyett folytatjuk tovább, itt, a taccson. Kommentrendszer ugyanaz, szerintünk jó lesz.

Szóval, a továbbiakban itt folytatnánk, amennyiben kérdésetek lenne, csak bátran, mi meg reménykedünk, hogy olyan sokszor nem kell már átcuccolni sehova, valamint ezúton is elnézést, de reméljük, idetaláltok mindannyian. Forza Milan!

Új klubházhoz új site