Diavoli LIVE – Why alwasy he?

 

Lassan zárul a mercato, de ki tudja, mit kavarnak még be nekünk. Most például elég sanszos, hogy Balotelli megy. Kövesd velünk a nap történéseit! (F5-re kattintva folyamatosan frissülő posztunkat olvashatod!)

19:58 – Napi összefoglaló: Balotelli megérkezett Liverpoolba, hamarosan áteshet az orvosi vizsgálatokon.
E közben Galliani valószínűleg korlátlan csomagra válthatott,mert rendesen pörgeti a dolgokat ; Jackson Martinezzel kapcsolatban a Porto elnöke elmondta, hogy nem eladó, annak ellenére sem, hogy egy 35 milliós cetli lóg a nyakában, ezt egyébként nem fogjuk kifizetni, egy 20 millás opcióról volt szó eddig.

A kolumbiai alternatívája lehet Destro, a Romával hivatalosan is felvettük a kapcsolatot, bár konkrét ajánlat nincs még.  Alfredo Pedullá (Sky) arról ír, egy kölcsön ajánlatról lehet szó (4-5 millióért), amiben egy 15 milliós opció kerülhet bele, erre nem nagyon hajlik a Roma.

Újabb név a középpályára a Chelsea tulajdonában lévő ’92-es születésű Marco van Ginkel. Elég tehetséges játékos, rendesen van szeme a pályán, meglepően kölcsönbe hoznánk. Ő jó kis húzás lenne a szélére, más kérdés, hogy a londoniaknál sem kecskék vezetik a klubot. A hollanddal kapcsolatban meg kell jegyezni, 21 éves korára már túl van egy keresztszalag szakadáson.

Rabiot pörög még a legjobban, azonban a PSG őt nem akarja kölcsönbe elengedni. Korábbi hír szerint legalább 12 millió euró az az összeg, amiért megválnának tőle, azonban elég sok kérője van, szóval ez egy „fizetsz vagy sem” sztorinak tűnik.

A felmerült nevek közül Greniert műtik, 6-8 hétre kiesett.

13:24 – Megegyeztek a felek, 4 évre írhat alá Mario a Liverpoolhoz. A délután el is repül Angliába.

11:07 – Martinezért egyébként egy éve állítólag a Napoli 32 millát fizetett volna,de azt visszadobták a portugálok. Balotellivel kapcsolatban semmi új  tegnap este óta, a címlapokat azért uralja.

10:12 – Több forrás is megerősíti, Jackson Martinez az első számú célpont, Pippo nagy álma viszont Falcao. Torres, Destro és Chicarito a többi gyakrabban forgó név.

08:15 – Állítólag Rodgers azt kérte, hogy legyen egy olyan kitétel a szerződésében, ami a jó magaviseletre vonatkozik. Magatartásbeli problémák miatt így felbonthatnák Balotelli szerződését anyagi következmények nélkül.

08.22, péntek

21:47 – Azzal búcsúzunk mára, hogy Balotelli várhatóan holnap Angliába repül, mert Raioláék megegyeztek. Pénteken orvosi, és már alá is írhat, ha minden a terv szerint megy. Hát, én csíptem, szóval csak annyit tudok mondani zárásként a mai napot illetően, hogy köszi mindent, Mario! Holnap folytatjuk.

19:52 – Balotelli a brescia-i lakásán van, ahol várja a tárgyalások kimenetelét. Az ANSA arról számol be, a Ferrarijával jócskán a lakásától távol állt meg, hogy elkerülje, hogy rászálljanak az újságírók. A testvérével együtt várja, mit telefonál majd Raiola.

19:28 – Jackson Martinez állítólag milanos pizsamában aludt, sőt, születése után is milanos bodyban volt otthon mindig – nagyon szeretne a Milanhoz jönni, ez csökkentheti az árát, ezért jöhet létre ez a 4 milliós kölcsön + 21 millás opciós deal.

19:21 – A Pool megtette első ajánlatát Balotellinek: évi 5,8 millió euró, azaz heti 90 ezer fontos fizetés. Itt átszámítva kb heti 60 ezer fontot kapott.

19:11 – Tudja valaki számolni? Soldado az újabb jelölt,ha Jackson Martinez bent ragadna.

18:29 – Na, alakul ez. A milannews arról ír, a 20 millió eurós ajánlat mellé különböző bónuszok is jöhetnek, ezekről egyeztetnek most.

18:00 – Eltelt egy óra kussban, gyakorlatilag. Állítólag mégsem háromkor, hanem négykor tárgyal Raiola mester.

17:05 – Lassan egy órája még csak egy angol bulvárcikk sem jött le sehol Marióval kapcsolatban, így hát felkészítjük az angol védőket.

16:52 – Állítólag így búcsúzott a Fáraótól Balotelli.

16:45 – Christian Vieri kendőzetlenül őszinte: „Galliani ma kötötte meg a Milan történelmének legnagyobb üzletét.”

16:26 – A portugál Bola arról ír, Jackson Martinezt 4 millióért kölcsönözhetjük ki, majd egy 21-22 milliós opcióért véglegesíthetjük.

16:01 – Elvileg már egy órája tárgyalhatnak Raiolával a Liverpool képviselői, eddig semmi nem jött onnan.

15:38 – … és tényleg, a TransferRelated tweetje szerint készülnek is!

15:30 – Készülj, Liverpool. (Balotelli csak egyetlen gólpasszt adott a Premier League-ben, de az Sergio Agüero bajnoki címet jelentő góljánál volt.)

15:13 – Carlo Laudisa szerint mi vagyunk a legjobb helyzetben Rabiotért.

15:02 – A tuttomercatoweb kiváló cikke: Galliani és a százalékok. Korábban Zlatan esetében is azt nyilatkozta, hogy 99,9%, hogy marad ; majd aláírt a PSG-hez. Thiago Silva esetében még biztosabb volt az öreg, 99,99%-ot mondott, majd ugyanúgy Párizsba szerződött a brazil védő. Most Balotellinél már óvatosabb volt: hetek óta „csak” 99,8%-ot adott a maradására, s lőn…

14:54 – Na bazeg, Chicarito is előkerült már a Skynál.

14:50 – Most látom,ma még nem is volt Ice bucket challenge. A Fáraó is beszállt.

14:44 – Di Marzio szerint Jackson Martinezért egy kölcsön ajánlat mehet 25 milliós opcióval, Dzemaili pedig a mercato utolsó napjaiban eshet be.

14:38 – Raiola 15 órára érkezik Liverpoolba, ahol megbeszélik a szerződés részleteit. Az igények a korábban felmerültekhez képest nem változtak, öt éves szerződés évi 6 millió eurós fizetéssel.

14:04 – Az előbbiek képek – fotó: gianlucadimarzio.com

14:00 – Mondjuk nem látszik az arca, de így hagyhatta el Milanellót. Azért vigyázz, Angliában még mindig baloldal a menetirány!

13:52 – Újabb nevek: Destro és Bony. Falcaot túl drágának találják, Jackson Martínezzel pedig már felvették a kapcsolatot.

13:44 – Balotelli kvázi köszönés nélkül hagyta el Milanellót ; már ami a szurkolókat illeti. Megpróbálták feltartóztatni,de ő robogott tovább, a reptéren mondjuk nem tud hova bújni.

13:36 – A pool.taccs.hu kommentmezejében ilyen kiváló összehasonlításokra is lehet bukkanni,mint EZ ITT. Balotelli vs Sturridge.

13:22 – Ez egy tavaly januári kép, a találatért köszönet a nagyszerű Balotelli-népsport blognak!

13:11 – A Tuttosport szerint e közben kvázi megvan Dzemaili: 3 millió eurót fizethetünk a Napolinak.

13:06 – Balotelli elköszönt  a csapattársaktól a milanellói hírek szerint, félbe is szakadt az edzés, Mario már úton van a reptérre, ahol szurkolók várják, hogy megérkezzen. Közben Pazzini felé ezeket a szavakat intézte elbocsátó szép üzenet formájában, mosolyogva:
” Gyerünk, mostantól egy picit többet játszhatsz.”

12:43 – Megerősítették, tényleg rácuppantunk Rabiotra, a PSG fiatal középpályására. Állítólag ő a fehér Pogba. Meg a párizsi ifjú Messi.

12:41 – Az angol Sky Sports csinált egy szavazást: a szavazók 67%-a üdvözölné Mario visszatérését a Premier Leaguebe.

12:34 – Ezt öt napja tette ki Balotelli az instagramjára. „Szeretem hallgatni a hazugságokat, miközben tudom az igazat.” – Mondjuk olyan sok pletyka nem volt a távozásával kapcsolatban eddig.

(Forrás: Balotelli instagram)

12:27 – Nem csak a Liverpool, hanem az Arsenal és a Tottenham is komolyan bepróbálkozott Raiolánál az elmúlt órákban. Mondjuk 20-nál lehet többet dobott volna Wenger, ő mostanában megkaphatta a 10 éve lekötött pénzeit.

12:17 – A Porto már megkezdte a felkészülést Jackson Martínez pótlására. A Sky arról ír, a portugálok már felvették a kapcsolatot a Lorient-tal Vincent Aboubakar ügyében. Lenne rá tényleg 30 millánk?

12:10 – Raiola egy öt éves szerződést akar kiharcolni Mariónak a Liverpoolnál, évi 6 millió eurós fizetéssel. Ez éppen kettővel több,mint amit most keres.

11:51 – A legnagyobb kérdés persze, hogy ki pótolhatja Balotellit. Inkább a széljátékra mennek rá Gallianiék, vagy a középpályára, vagy pedig hoznak egy másik komoly centert. Nos, a Sportmediaset eddig két nevet dobott be ma, az egyik Falcao (10 milla körüli fizetése van!) a másik pedig a már korábban is felmerült Jackson Martínez, akiért 30 milla alatt nem éri meg telefonálni sem Portugáliába, hiába csökkentették a roaming díjakat. Mondjuk igazából mindegy ki,csak ne Cerci és Pandev! #NoCerciandNoPandev

11:35 – „Questa sará il mio ultimo giorno a Milanello.” – azaz ez lesz az utolsó napom Milanellóban. Állítólag ezzel lépett be ma az edzőközpontba Mario.

11:23 – Rodgersnek már nem most kezdte kergetni Balotellit: bár kisgyerekkori kép még nem készült, de az amerikai túra előtt is beszélt Mario szenzációs képességeiről, az USA-ban pedig személyesen kereste fel – állítja a milannews.

11:12 – Lehet, hogy nem lesz hosszú a posztunk. Bár nem ez a legszerencsésebb nyitány, de a Sportmediaset (is) arról számol be, hogy a klubok már megegyeztek (mármint a Liverpool és a Milan), már csak Balotelli igenjére kell várni. 22 millió euró eshet be érte.