°21 Giornata: Cagliari-Milan – Téli szünet után

Két hét pihenés után vasárnap folytatjuk mozgalmas szezonunkat. Rino ennyi időt kapott még, hogy gatyába rázza valamalyest a fiúkat. Meglátjuk, hogy ez mennyire lesz sikeres, de a Cagliari idén sem a túl acélos arcát mutatja, így talán sikerül a Crotone elleni 1-0-t lemásolni.

Minden bizonnyal most is egy labdatartós 4-3-3-mal fogunk próbálkozni, a Cagliari pedig hozza majd a kontrákat. Calhanoglu egész használható volt balszélen, jobbról pedig jöhet Suso. Így Jack a középpályán kaphat helyet Biglia és Kessié mellett, ez viszont azt is jelenti, hogy Montolivo padozik. Az mondjuk kérdés, hogy kinek és mennyire fog hiányozni.

Közben pörög a mercato is, ha már január van. Még szerencse, hogy nem az a megoldás az őszi produkcióra, hogy hozunk még négy játékost, akik majd megoldják. Ez a football managerezés a számítógépen szórakoztató tud lenni, de a valóság eléggé más, szóval jobb ez így téli igazolás nélkül. Bár az igazolástalanságban benne van, hogy az új vezetés pénzügyileg sem stabilizálta a helyzetet, de ez van.

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura, Suso, Kalinic, Calhanoglu

Tipp: Cagliari-Milan 0-1