°31 Giornata: Milan-Sassuolo – Kő, Sassu, Olló

A dupla-derby után egy kevesbé látványos, de annál fontosabb meccsen zúzhat tovább Rino és a banda. A Sassuolo idén eléggé visszaesett, mi pedig reménykedhetünk, hogy a lelkesedés nem hagyott alább, egyszerűen a két derbin nálunk erősebb csapatok ellen nem sikerült a győzelem, de majd most egy gyengébb csapat ellen visszatérünk a Rino-féle kerékvágásba.

Avanti

A március 18-i Chievo elleni meccs óta csak a két derbit toltuk le, inkább kevesebb, mint több sikerrel, most azonban egy olyan ellenfél jön, amelyik kellemetlen ugyan, de legalább nem erősebb, mint mi. A Sassuolo az elmúlt évek meglepetései után idén inkább a kiscsapatosat tolja, ami nem jelenti, hogy garantáltan nyerünk, de bíztató, hogy valami rendes meccset játszunk, jó eredménnyel, ha már Gattuso alatt egész jól sikerül bedarálni a nálunk gyengébb kerettel operáló ellenfeleket.

A Maestro jó eséllyel az ismerős kezdőt tolja fel, amivel nincs is hiba. Lehet, hogy láttuk a fáradtság nyomait, de annyira talán mégsem használódtak le a srácok, hogy a szezon utolsó nyolc bajnokiját ne tudnák lenyomni. Ennek megfelelően kellő lelkesedés és hajtás mellett hibákkal tűzdelt, ámde győzelemre hajló meccsre készülhetünk. Reméljük a legjobbakat, este pedig kiderül, hogy ez mire is elég.

Keret: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari, Abate, Antonelli, Bonucci, Calabria, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata, Biglia, Bonaventura, Calhanoglu, Kessié, Locatelli, Mauri, Montolivo, Borini, Cutrone, Kalinic, André Silva, Suso

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura, Suso, Cutrone, Calhanoglu

Tipp: Milan-Sassuolo 1-0