°7 Giornata: Sassuolo-Milan – Csatártalanul

A hétközi Empoli elleni döntetlen után a Sassuolo ellen folytatjuk vasárnap este. A kilátások, ha lehet még rosszabbak, úgy néz ki Higuain, Cutrone és Borini is sérült, több csatárunk meg nincs.

Egy kis esély van rá, hogy valamelyiküket végül is összedrótozzák a meccsre, de nem túl sok, ráadásul azzal inkább csak egy komolyabb sérülést kockáztatnánk. Így viszont valószínűbb, hogy valamelyik szélsőnk lép fel és játszik inkább false9-t. Nagyon esetleg Tsadjout jön fel az utánpótlásból. Ezt leszámítva nagy változásra nem érdemes számítani, sem a kezdőt, sem a játékot, sem a védekezést illetően.

A Sassuolo közben elég jól kezdte a szezont, harmadik helyen állnak és egy esetleges mai győzelemmel a Napolit előzve jönnének fel a másodikra. Locatellit és Boatenget külön szellemes lesz nézni, ha pályára lépnek. Berardi meg csak nem lő ma mesternégyest. Jó szórakozást mindenkinek!

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez, Kessié, Biglia, Bonaventura, Suso, Castillejo, Calhanoglu

Tipp: Sassuolo-Milan 1-0