°16 Giornata: Bologna-Milan – Nagy meccs

A tizenhatodik forduló zárómeccsére Bolognába utazunk, hogy Pippóval, Polival és Nagy Ádámmal nézzünk szembe. Ismét egy elvileg kötelező győzelem, de mivel nálunk ez a műfaj már nem nagyon létezik, inkább csak egy újabb kör a hullámvasúton.

Azért ez az EL-kiesés megütött és még nem múlt el teljesen az érzés, hogy ez mégis mi a tök volt. Most a Bologna ellen javíthatunk, már ha ki lehet egy ilyen meccsel egy ekkora égést. Legalább a bajnokságra tudunk fókuszálni. Pippóék elég jó ellenfélnek ígérkeznek, legalábbis eddig kieső helyen, 11 ponttal szerénykednek. Pippó úgy tűnik nem csak nálunk nem tud maradandót alkotni.

Mi továbbra is kórházasat játszunk, így többek között marad az Abate-Zapata páros a védelem tengelyében. Ahogy a Kessie-Bakayoko duó a középpálya közepére. Ez utóbbi egészen bejövős, harcos, futós. A két széléről meg ismét a két elvileg kreatív játékosnak, Susónak és Calhanoglunak kellene megoldania. Vagy inkább kiszolgálni a Higuain-Cutrone tandemet. Mert jó eséllyel marad a 4-4-2. Az pedig, hogy ez stabilitást vagy életlenséget hoz-e este kiderül. Forza

Talán kezdő: Donnarumma – Calabria, Abate, Zapata, Rodriguez – Suso, Kessié, Bakayoko, Calhanoglu – Higuain, Cutrone

Tipp: Bologna-Milan 1-2