°20 Giornata: Genoa-Milan – Tavaszköszöntő

A közel-keleti zsíroskenyér-túra után visszatérünk a megszokott kerékvágásba és hétfőn a Genoa ellen folytatjuk a bajnokságban. Vagy kezdjük meg a tavaszi szezont. Az őszi, elhalasztott meccsen Romagnoli utolsó percesével nyertünk, de most eltiltás miatt nem lesz a Capitano.

Ahogy Kessié és Calabria is eltiltottak, vagyis ezúttal se a legerősebb kezdővel fogunk kifutni. Még szerencse, hogy a másik oldalon Piatek sérült, így nem ellenünk lövi az utolsó genoás gólját, még mielőtt jönne, hogy pótolja Higuaint.

A sérültek és eltiltottak erősen meghatározzák a kezdőt, így ismét a Musacchio-Zapata párosban gyönyörködhetünk, Abate futhat jobbon, Rodriguez meg balon. Középpályán elvileg csak úgy hemzsgeni fog a kreativitás Calhanogluval és az első bajnokiját játszó Paquetával. A gyakorlatban majd meglátjuk mi lesz ebből. Bakayoko segít nekik, hogy meg legyen a kellő egyensúly és valaki labdát is szerezzen. Centerben minden bizonnyal Cutrone, Higuain meg csak akkor csereként, ha nagyon nem megy. De még akkor se biztos. A két széle pedig igazán spanyolos lehet Susóval és Castillejóval.

Túl sok jót nem várok, legfeljebb meglepnek valamivel a srácok.

Talán kezdő: Donnarumma, Abate, Musacchio, Zapata, Rodriguez, Paqueta, Bakayoko, Calhanoglu, Suso, Cutrone, Castillejo

Tipp: Genoa-Milan 2-1