Gyógyulj meg, Szinyó bácsi! # Bologna v Milan

Hölgyek-Urak, a jó öreg Szinisa 3 kör kemó meg csontvelő-átültetés után is keményen tartja magát, és le fog ülni ma este a padra. Azt mondja, a betegsége jobb emberré tette, türelemre nevelte, problémája legfeljebb a csapata teljesítményével van, meg is feddte őket keményen az udinei 0-4 után. Igazi kőszikla a csávó, ha a srácai is csak negyedannyira lennének azok, sok kérdés nem is lenne a ma esti meccsel kapcsolatban. Bevallom, sosem voltam a szerb csodálója, imádtam fikázni, amíg nálunk volt, és örültem neki, amikor egyébként teljesen indokolatlan és inkorrekt módon menesztette a Don. Mindegy, a legfontosabb, hogy épüljön fel minél hamarabb ebből a cudar betegségből, menjen el a Juvéhez, és bukjanak el 6 BL-döntőt sorozatban. Hajtás után a meccsre is kitérünk.

Meg ne fázzon majd

Ami engem illet – bármennyire is szentségtörés – főleg azért fogom beizzítani a sztrímet, hogy lássam a csókát végre. Most őszintén, a meccs, hát mit mondjak, kurva nagy bronzvasárnapi derby az alsóház királya roppant megtisztelő címéért. Hát köszönöm szépen. Na jó, ez azért nem teljesen helytálló ebben a formában, figyelembe véve, hogy Imperátor előtti istenkirályunk, Poli senator előtt tehetik majd tiszteletüket a mostani méltatlan utódok. Azért gyerekek, Imperátor sem rossz belső középpályásnak sem, de azért oda mégis inkább Poli csillagharcost favorizálnám. Azt mondjuk nem is tudom eldönteni, melyikük ellenállhatatlanabb jobbbunkóban.

Azért érzitek

Rátérve a meccsre, sok érdekesség nem várható a kezdőben, nyilván Giggio véd, előtte Capitano-Musacchio, jobbbunkó és asszisztfelelős Conti, balbunkó és gólfelelős Theo. A középpálya tengelyében még mindig Ben Arfa, ha a kapura megyünk, Jacknek teszi, ha a galambokat kell ijesztgetni, Keszihez fordítja majd. A remegő kezű mesterlövészek ma este ismét a Tazmán-Patika-Kebab-összeállításban lépnek pályára, reméljük, kapnak elég vaktöltényt, és majd mindenki becsukja az ablakot a környező házakban. 

Ricky jól játszott, az elismerés nem is maradt el

A másik oldalon még a padon kezdő Destróra hívom fel a figyelmeteket. Ha beáll, lehet fogadni. Most mit ragozzam, igazi ki-ki meccs lesz, igazi hirig a középmezőny mocsarából, semmilyen eredmény nem lesz meglepi. De azért mégis magunkat érzem firkásabbnak, a parmai játék mezőnyben nagyon korrekt volt, a kapu előtti impotencia ellen nehéz mit tenni. Remélem, Szinyót nem szomorítjuk el túlságosan, és egy jó Péntek-tizivel elhozzuk mindhárom puntit. Gyertek majd, jó lesz 🙂 

Tipp: Bologna 1-2 Milan  (Poli ill. Alessio, Péntek)