°20 Giornata: Bologna-Milan – Második félidő

A  Bologna ellen meg is indulhat a szezon második fele. Az első rész váratlanul parádésra sikeredett, vezetés. Túráztatom a gépet a mutató kileng. Most a világ összes útja a mienk. Mert klasszikusokat nyilván csak szó szerint.

A hétközi magasfeszültség után vissza a bajnokságra. Reméljük, Ibra az Inter ellen kiélte magát és ma inkább Zlatan, a duplázó következik. Ahogy, ha minden jól megy, hosszú hónapok után, Bennacer ismét a pályán!

Nehéz alulértékelni, hogy mennyire fain volt a szezon első fele. Nagyon kellett. Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy kifejezetten erős a menet a Bl-helyekért is. Ezzel a kiváló félévvel is nagyon szoros a bajnokság. A hetedik Lazio is 9 ponton belül van. Izgalmas és eseménydús lesz ez a tavasz.

Nálunk a keret továbbra is foghíjas. Ehhez jobb, ha hozzászokunk. Legalább is erre a szezonra mindenképpen. Ismét megmutathatjuk, hogy egy kellemetlen vereség után is fel tudunk állni. A Bologna pont olyan Szinyós, kemények lesznek, de azért be kellene őket darálni. Calhanoglu elvileg már nem koronás, de a keretben nincs ott. Elég érdekes kérdés, hogy ki kezd helyette, mert Diaz sincsen. Egy meglepő Krunicra tippelnék. Helyes megoldásokat a kommentek között várjuk, illetve a türelmesebbek számára három órára meglesz a válasz.

Keret: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Tătărușanu, Calabria, Dalot, Hernández, Kalulu, Romagnoli, Tomori, Bennacer, Castillejo, Hauge, Kessie, Krunić, Meïte, Saelemaekers, Tonali, Ibrahimović, Leão, Maldini, Mandžukić, Rebić

Talán kezdő: Donnarumma, Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo, Kessie, Tonali, Saelemaekers, Krunic, Rebic, Ibra

Tipp: Bologna-Milan 2-3