Coppa Italia: Inter – Milan / Random Derby

Hölgyek-Urak, kuparangadót nyomunk a kuzinok ellen, egy olyan meccs lesz ez, amit mindkét csapat a háta közepére sem kíván valószínűleg. De hát a derby az derby ettől függetlenül, szóval valamekkora tétje és súlya mégis van ennek a meccsnek, kiderülhet például, hogy a hétvégi megtorpanás után melyik csapat ég jobban a bizonyítási vágytól. Vagy csak szépen eljátszogat mindenki 120 percig, ez is egy opció.

Ami fontos változás lesz a hétvégi kezdőnkhöz képest az az, hogy Gigio ugye eltiltott a Torino elleni kispados pirosa után, így Tata lesz ott a kapuban, pedig én lehet bedobnám Antonio Donnarummát, ugye emlékeztek, milyen clean sheetet hozott le az Inter ellen egy kb 2 éve, specialista a csávó. Aztán nincs ott még a keretben Tonali sem, így Meité most a valós posztján kezdheti a meccset Keszi mellett, Bennacer és Calhanoglu továbbra is offos (de előbbi a Bologna ellen a hétvégén visszatér végre), Mandzukic meg szintén nem lett nevezve. Ez a keret:

A hírek szerint a túloldalon komolyabb pihentetés lesz, Bastoni, Hakimi, Young és Lautaro Martinez is hiányozhat a kezdőből, szóval az azért látszik, hogy a prioritás nekik is a Serie A, nem meglepő módon. Szép lenne egy győzelemmel visszaszerezni az önbizalmat a szombati meccs után, persze ha választani kéne, inkább pár hét múlva a bajnokin verjük meg őket. Az esély azért itt is megvan, valószínűleg elég lötyögős meccs lesz, de annyi baj legyen, majd Ibra eldönti kamutiziből (vagy átadja Keszinek végre)! Forza, kezdés 20:45-kor, TV-ben Sport 2, patakok meg majd a kommentszekcióban szokás szerint.