A szezon legkönnyebb meccse # Milan v Salernitana

Ha ilyet leír az ember, akkor biztosan nem az lesz. Mindegy, most kipróbáljuk. Mikor, ha nem most? Alig hiányzik 1-2 ember a kezdőből, örömfutball van, vezetési, játszási, bolondozási, és akkor jön hozzánk a sereghajtó, romos, lelakott, hullagyenge salernói egylet. Akik éppen most váltottak edzőt, újra. A kötelezők kötelezője, na. Persze, csak rajtunk múlik. Hajtás után nagyon rövid üzenetek, csak nehogy altatódal legyen belőle.

Na, szóval erősen turi szaga van a vendégeknek, és még csak nem is valami elit angol szalon, hanem faluvégi sáros zsákos piacos történet. Kezdjük mindjárt az ősöreg Riberyvel, aki még 15 éve csikó volt ahhoz, hogy a Bauer Münchenben feszítsen, ezért Görlitzeket meg Lelleket aláztak See apóék jobb híján. Egy jó Lellét, azt mondjuk tudnék is adni. Bonazzoli szerintem már akkor sem volt fiatal a Sampban, amikor szegény megtévedt Flachit 12 évre eltiltották – most tért vissza 46 évesen a D-ben, ha minden igaz. Radovanovic mintha feltűnt volna a Chievóban is – aztán szegény Chievo meg is szűnt – véletlen? Coulibaly legfeljebb a DVSC-AVE-Ásványvízből emelkedett ki – de ki iszik ma már AVE ásványvizet? Na ugye. Fazio a római lelátóról érkezett, lehet, ő lepődött meg a legjobban, hogy még csinálnia kell valamit. Ranieri bácsi meg aztán tényleg mesteri húzás, igazi kisnyugdíjas, aki a watfordi tesitanárság mellett még bevállal egy bottal is végezhető levezető mozgást a jó levegőn. Elképzelhetőnek tartom, hogy Dávidkának lesz mellette esélye.

Nálunk Miki kezd, előtte Zsuzsi és Roma, a két szélén Theo és Dávidka. Előttük jó eséllyel Bence és Tonhal, előttük pedig Messi és Rafa kavarhatnak. A tízest – ha minden IGAZ – Dikk viszi, elől pedig Zsiru fárathatatlankodhat.

Nyerjük sok góllal, legyen tánc, forgassuk meg a lányokat!!!

Milan 1-0 Salernitana (Radó)

Gyertek majd, forzázzunk ki egy akármilyen győzelmet!!!