A pistai univerzumok mélyén # Milan v Monza

Pajtik, akkor itt van előttünk egy újabb próbatétel, egy bibliai utolsó vasárnapi ebéd Pistával. A téma az a Monza lesz, amely a leginkább barátinak tekinthető gárda az A Liga mezőnyében. Esetükben még azt a morbid fordulatot is el tudnám képzelni, hogy egy csúnyább bekurvulás esetén idény közben elengednék hozzánk Hullámpala Dínó mestert, temérdek Fester bácsi érzelmes kinyilatkoztatással egybekötve. Hajtás után néhány fordulat.

Ugye most az van, hogy abban lehet főleg bízni, hogy partnerek lesznek a kertvárosból érkező vendégek egy kellemes métában, és a garantált góljukat is bőven kompenzálva hagyják magukat megcsinálni. Amikor túlélésre megyünk, akkor igazából minden megúszott félidő siker. Pista amúgy nyilatkozott, hogy nagyon sajnálja, hogy kiestünk a BL-ből, ebben a csapatban sokkal több van, neki ezen rengeteget kell dolgoznia. Igazság szerint az a tetves nagy probléma, hogy baszhatjuk azt a kurva sok munkát, mert látványosan erjedésnek indultak a viszonyok a csapat körül, tort ül a szétesettség, a taktikát legfőképpen a decemberi fagyok tartják össze, egymást érik a nullabites piroslapok meg az agysejtmentes, végtelen BUG ciklusba futó fosprojektek, olyanoktól is, mint Mágikus Miklós.

Ha Monza, akkor Galliani. Megvettem amúgy a könyvét, ha elolvasom, mesélek majd róla. Azzal indít, hogy 1959. március 19, tegnap meghalt a Mamma, egymásnak adják a kilincset a rokonok. De mivel meccsnap van, a Pappa azt mondja neki, hogy menjél csak a Monza meccsére, Ő is örülne neki. Tizennégy volt ekkor. Most amúgy azt mondta, egész héten azért edzett, hogy ne mutasson észrevehető gólörömöt, ha gólt lő az agglomeráció.

Visszatér a Viking Császár a védelem tengelyébe. Másik opció, hogy Bartesaghi, avagy poszton kívül játszó ember kerül be Zsuzsi mellé. Talán még ezen a meccsen bele fog férni bármelyik opció. Kedvenc Tomi Kristályunk is a kezdőt fogja mosni, egyébként. Theo visszamegy szélsőséges irányzatba.

A csodát én most is a rappertől várom.

Gyertek majd, forzázzunk, adjunk neki, szerintem az a jó, ha megesztek kurva sok fasírtot sült krumplival, és sörrel büfiztek, akkor tuti nem lesz komolyabb felzúdulás.

Na, ki-e találja valaki, eztet hol készítettem volt