Betakarjuk őket? # Milan v Juventus

Én meglepődnék rajta 🙂 Most aztán tényleg csak a legvéresszájúbb háryjánosok tudnák megmagyarázni, hogy jöhetne ez össze. Annyira minden az ő oldalukon van. Valószínűleg nem is fog majd Mazzoleni rigó a képen látható szorult helyzetbe kerülni, hogyan csalja el a púposoknak a meccset. Persze ezt tudhattuk előre, és igazság szerint ez egy ki nem mondott, előre elkönyvelt zacskózás. Állunk is úgy a tabellán, hogy ne ezen múljon majd. De hát mégiscsak a sittesekkel játszunk, az ember ezt bizony nem tudja elengedni, hiába kenték el a szánkat az elmúlt években kevés számú kivételtől eltekintve, és már Berlusconi Coppa meg egyfélidős nyári zsíros kenyér meccsek sincsenek. Bízzunk a csodában? Gatta, szaggasd le a tökeiket! Hajtás után előhuhogjuk az ellenfél négereit, mert ez egy olyan blog.

Gattára most először vagyok kiakadva – mi a szerelmetes Szűz Máriának kellett meghalni egy ikszért Betisben?! Semmi értelme nem volt, mondom ezt akkor is, ha nyertünk volna. A csapat fáradt, rendre az utolsó percekig menni kell előre, nagyon fizikális a „játékstílus”, Keszinek már az is feldolgozhatatlan mentális problémát jelent, hogy felismerje a csapattársát. Naná, hogy lerúgja két hónapra, meg saját magát is leamortizálja, akkor már. Nettó faszság, ehhh. Szerencse, ha a mag azért ki tud csoszogni a kezdő sípszóra, ettől függetlenül többen nem lesznek teljesen fittek, és a kulcsjátékosoknak bizony elkellett volna egy kis pihi. Egy szó, mint száz, jó lenne már elkezdeni priorizálni, mert ezzel a szűk kerettel egy sorozatban tudunk ténylegesen ott lenni. Mondjuk legyen ez a Serie A.

 

 

Elmagyarázhatná a skacoknak, hogy kell győztes gól vágni a bundásoknak

    

Ha jól olvasom a füstjeleket, és megfelelően dekódoltam a most frissen letaglózott és felnyitott antilop beleiből áramló gőzöket, egy 4-4-1-1-szerű valamit álmodott meg a Mister. Beletoljuk a pofájukba Hambit – akit jó eséllyel sajnos le fognak nyelni – Sámuel pedig megpróbálhat okos pozícióváltásokkal helyzetbe kerülni, távolról is tesztelheti az öreg Buffont, de akkor sem haragszunk meg, ha egy kötő után kioszt valakinek egy asszisztot. (Excapitanónak, ha lenne mersze kifutni a gyepre. ) A középpálya a szokásos korom, Keszi és Fajsz, reméljük, tudni fogja az alap infókat, t.i. merre támadunk és kikkel vagyunk. A két szélén Suso és Latex nyújtózkodhat, csak el ne szakadjon. Aladdint is írta valaki, de elküldték a kecskékért, össze kell azokat is szedni valakinek. A védelem a szenátorokkal súlyosbított, ámde az egyetlen clean sheetet lehozó lesz: Ignác, Grizzly, Alessio, Che. Kíváncsian várjuk, melyik celebritás milyen mutatványokkal készült, vannak ott lehetőségek bőven. Hátul meg Dollár árazza be az árfolyamot. Rabruhás meccset idén nem néztem, a mostanin is erősen gondolkodom, megéri-e. Azt tudom, hogy köcsögök. És még buzik is. Valahogy így állnak majd fel: Sorensen –  Grygera, Balzaretti, Molinaro – Salihamidzic, Zanetti, Maicosuel, Boksic, Wendt – Iaquinta, Gonzalez Gomez.

Tippelni nem akarok, ezért megteszem:

Milan 3-0 Juve (Boris ’78, ’87, ’89)

 (Gyengéd célzás arra, hogy igenis meg lehet nézni azt a filmet, vagy el lehet még menni valamerre, az érdemi dolgok 10 után történnek majd.)

FORZA!!!