°13 Giornata: Juve-Milan 1-0 – Löncshús

Ismertebb nevén spam. Hol szalonnával, hol kolbásszal. Néha pedig löncshús az szalonnával, kolbásszal löncshússal; löncshús nélkül. Szerencse, hogy sokan sokféleképpen látjuk, mit etetnek meg velünk, ettől is olyan színes az élet. És most valami egészen más.

A Juve elleni egykor volt rangadót is mindenki úgy értékeli, ahogy akarja. Mindenesetre Mihajlovics szerint nagyon támadó formációval léptünk pályára és a védelem is jól küldte. Benyomta a klasszikus karakterezést is a meccs utáni interjúban, hogy tényleg nagyon komolyan lehessen venni. Alex is meg van elégedve, szerinte az elmúlt 5-6 meccsen jók voltunk és Donnarumma brilliáns.

Hú, de finom

Kár, hogy van, aki úgy élte meg ezt az egész meccset, hogy egy végtelenül közepes Juve ellen nem sikerült értelmes támadásokat összehozni, cserébe természetesen esélytelen a clean sheet. Hogy Mihajlovics lassan féléve edzősködik, de játék még mindig nincs. Negatív gólkülönbség van. Meg olyan vezetőség, ami szerint ez egy bajnokesélyes keret. Meg egy olyan befektető, aki csak befektetni való pénzt nem tud felmutatni. És leginkább erőtlen, kilátástalan vergődés, az van.

Aki ezek után csodálkozik, hogy ebből csak merő szürkeség és letargia következik, jobb, ha megbékél azzal, hogy egy darabbig csak egyre sivárabb lesz. Akinek pedig ez túl sok, az úgyis el fogja hinni, hogy nem is voltunk rosszak a Juve ellen, végül is a tavalyi Bl-döntős ellen idegenben tartottuk magunkat több, mint egy órát. A keret is egész jó és már csak egy védőt, két középpályást meg egy csatárt kellene hozni, hogy már nagyon bajnokesélyesek legyünk. Ez a pár játékos pedig nyilván jönni fog, mert Berlusconinak igazából van rengeteg dugipénze a paplan alatt, amit a Milanra tervez költeni, meg jön a rengeteg ázsiai pénz is Mr Bee-vel. Szóval minden szép és jó, hamarosan pedig még jobbra fordul. Addig pedig nézzünk Milan-meccs mellé kis mennyeit, és máris jobban érezzük magunkat. A Classicót, City-Pool-t meg Schalke-Bayern-t pedig hagyjuk meg azoknak, akik nem értenek hozzá és nem tudnak lelkesedni ezért a remek Milanért.

A hiteles tájékoztatás jegyében