°29 Giornata: Chievo-Milan – Márciusi dallamok

A Chievo érkezik vasárnapi ebédre, Mihajlovics megterít, Berlusconi pedig dalra fakad, ha már jó ebédhez szól a nóta. A Sassuolo elleni vereség óta kiderült, hogy Szinisa biztosan máshol hegyezi tovább a zabot, hogy utána mégis visszakozzon mindenki. Szóval továbbra is ott tartunk, hogy ha minden igaz, jövőre is lesz edzőnk.

Ennek örömére egy igen jókedélyű sajtótájékoztatón osztotta meg mélyreszántó meglátásait Mihajlovics. Aki a részletekre is kíváncsi, annak tessék, egyébként pedig ízelítőnek a leves mellé elég legyen annyi, hogy neki soha semmi gondja nem volt egyetlen játékosával sem, múlt héten pedig azért Zapata és Alex kezdett, mert a Sassuolo támadói gyorsak. Nem vicc, tényleg ezt mondta. Ezek után nem tudom, hogy fogunk-e ilyen jól szórakozni a meccsen, de mindegy is. A vidám hangulatot már megalapozta.


Az egész működőképes 4-4-2-ben a legnagyobb kérdés, hogy Menez vagy Balotelli kezd Bacca mellett. Esetleg Luiz Adriano visszatér vagy egy szellemes Boatenggel csatárban akarja megtréfálni Szinisa a Chievót. Hátul Romagnoli mellett talán Alex gyorsulhat, ha már Pellissier meg Birsa azért még a mély intellektusú brazilnak is vállalható tempó. A középpálya várhatóan most is Honda-Monti-Kuco-Jack lesz, ami rendben is van.

A meccs előtt emlékezzünk meg egy még Mihajlovicsnál is jelentősebb életművel rendelkező jelenségről. Jobbulást, meglátja, mester, menni fog!

Keret: Abbiati, Donnarumma, Diego Lopez, Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Mexes, Romagnoli, Simic, Zapata, Bertolacci, Bonaventura, Honda, Mauri, Kucka, Locatelli, Poli, Bacca, Balotelli, Boateng, Luiz Adriano, Menez

Talán kezdő: Donnarumma – Abate – Alex – Romagnoli – Antonelli – Honda – Montolivo – Kucka – Bonaventura – Menez – Bacca

Tipp: Chievo-Milan 1-1