Szar Juve # SuperTrofeo Luigi Berlusconi

A szeretet ünnepének közeledtére csak a szokottnál is besózottabb autósok, a duplaszatyorral oldalba kapó népek és a plázákba beszabadult téli szünetes iskoláshorda pokoli hömpölygése emlékeztet. Jól illik a képbe a Juventus, legalább annyira hiányoznak nekünk, mint a Last Christmas az októberi Tescóból. Még annyira sem tudnak felajzani, mint egy 64 éves Mariah Carey, pedig nem is ettem mostanában sok pacalt. No de minden évben nyerünk valami kamu szart, van, hogy hármat is, nyeljük akkor be ezt most, mert 3 ilyen majdnem annyit ér, mint egy BL-győzelem. Hajtás után szeretetcsomagok.

Ugye itt most arról van szó, hogy 7-ik helyezettként megszupereljük a teljes mezőnyt, és kiállunk a Juventusszal szuperkedni, arra fel, hogy lesóztuk az alsóbb ligás mezőnyt a kupában. De ez csak a Juventus szegénységi bizonyítványa, lévén szégyelltek volna a kiírást meghazudtolva interkontinentális párharcot vívni (a la Napoli), és nem vállalták be a baleseti ambulanciát az ünnepekre (a la Roma), ahhoz pedig csicskák voltak, hogy hasonszőrűekkel álljanak ki (a la Sopronkőhida), így hát megvásárolt minket biodíszletnek a becsületes-dolgos üzletember Andrea Agnelli. Hát volt az a pénz…

Mondjuk ki gyerekek, egy kibaszott nagy trollkodás egész, annyira leszünk ettől szuperek, mint az ujjösszeragasztó Loctite. Hónaljszagú erőlködés az egész, nem csoda, hogy nem tudtuk meggyőzni végül az Inter Primaverát, hogy inkább menjenek ők Bugacra emiatt a szar miatt, merthogy nekik már kiadták a suliszünetet, a túlkorosok meg inkább elmennek dupla pénzért éjszakai hólapátolásra, mint hogy a szeretet ünnepén is a gobbók seggszagában üljenek. Meg a bugaci fővezér is zabos lett volna, mert ő piros mezes csapatra fizetett elő, úgyhogy kénytelen-kelletlen, de fedélzetre kászálódtak szeretett aranylábúink.

Rátérve a kamumeccs kamuösszeállítására, mivel ez most nem tétmeccs, Bacca kerülhet be a kezdőbe Gyula helyett. A középpálya is tartalékos lesz, de nem áldozhatjuk fel ezért a semmiért Polit. De Zapata, Boateng és a többi húzóember is pihenni fog, alaposan bemutatunk ezzel mindenkinek! Innen szép nyerni, de ennek a műfajnak nagyon erős képviselői vagyunk, a vicckupák halmozásában nem ismerünk tréfát, úgyhogy bestiális jelenetekre készülhetnek a népek, lehet, hogy még a híres bugaci kaktusz is felcsúszik, de nyelni fogják a királydinnyét, mint Pistike a taknyát!