Milan-Craiova – Európára fel

Amíg más csapatok tengerentúli tornákon bohóckodnak, mi már éles meccsen láthatjuk hogyan alakul az új Milan. Az új igazolások egy része megmutathatja, miért is hozták, a régi arcok pedig megmutathatják, miért ne adják el őket. Montella csak annyit kért fiaitól, hogy élvezzék a meccset.

Ha minden jól megy, nem sokáig fogunk emlékezni a ma esti meccsre és egy sima továbbjutással lerendezzük az Európa-liga selejtező utolsóelőtti körét. Az mindenesetre egy pozitív kezdeményezés, hogy menjen ki 70 000 a San Siróba, kell, hogy több néző és nagyobb hangulat legyen, mint ami az elmúlt években volt.

Cseppet bemelegítés/felvezetés hangulata van a meccsnek. Remélhetőleg inkább szórakoztató lesz, mint izgalmas az esti játék. Egy-két jó sörrel meg szinte biztos jól fog csúszni a meccs, élvezzük mi is, ahogy Montella tanácsolta.

Keret: Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Storari, Calabria, Conti, Gomez, Musacchio, Rodriguez, Zapata, Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo, Borini, Cutrone, Niang, André Silva, Suso

Tipp: 2-0