°6 Giornata: Sampdoria-Milan 2-0 – Alvajárás

Elkepésztő ótvar meccsen vagyunk túl, a Samp elég csúnyán leoktatott. Se játékunk, se helyzetünk nem volt nagyon, cserébe hátul még mindig Zapata keveri a kártyát. Olyan volt az egész, mintha a korai ebéd utáni csendes pihenőre mentünk volna ki a Marassiba. Kemény dolog tizet igazolni egy mercato alatt, de az összeszokottság nagy úr, szóval az ősz folyamán még bőven lesznek ilyen fogalmatlan meccseink. Reméljük, minél kevesebb.

Az nem igazán kérdés, hogy amit vasárnapi ebédre kaptunk, egyáltalán nem volt finom. A játék az első fordulókban se nagyon pörgött, de akkor legalább az eredmények megvoltak, a Laziót leszámítva. Most a Samp tett minket helyre elég csúnyán, akik ezt a szezont elég pofásan kezdték. Lehet, hogy nem véletlen, hogy ismét egy közepesnél erősebb csapattal játszottunk, akik elég simán odavertek nekünk. Ez pedig nem néz ki túl jól a Roma és Inter elleni wannabe rangadókon.

3 igen zord kép 11tegen11-ről:

A háromvédős rendszer meg lehet jó választás, de az sem mindenre megoldás. Ahogy a rotálás is jó, pláne, hogy nagy a keret meg európai meccsek, de jó lenne, ha legkésőbb télre kialakulna, mi a legerősebb tizenegyünk. Amire még jó lehet ez az ősz, hogy összeszokjon rendesen a csapat és menjen a három- és négyvédős felállás, és közben legyünk az első négy hely közelében. Ez a Samp elleni meccs jó trágya volt, de csütörtökön már jöhet a következő kísérlet a Rijeka ellen.

Csemege