Európa-liga: Milan-Rijeka – Kapálás

A vasárnapi rettenet után gyorsan érkezik a javítási lehetőség az Európa-ligában. Csütörtök este a Rijeka ellen rotálhatja tovább a kapát és a keretet Montella. Várhatóan kettővel szórakoztartóbb produkciót láthatunk majd, mint a Samp ellen, de az Austria Wien elleni meccshez hasonló gálázás egyáltalán nem biztos, hogy meglesz.

Champions League light

A Samp elleni hitványkodás után sok szempontból kézenfekvő lenne, hogy most akkor legerősebb kezdővel megyünk neki a soron következő meccsnek, de ez két ok miatt is elég valószínűtlen. Az egyik, hogy az Európa-liga csoportmeccsek nem feltétlen élveznek prioriást, a másik pedig, hogy a bajnokságban jön a Roma. Így megint egy erősen rotált tizeneggyel kezdjük meg a meccset, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

Nyilván kell rotálni, mert rengeteg új érkező van és Európa-ligázunk, de jó lenne, ha legalább az októberi válogatott szünetre, praktikusan az Inter előtti derbi előttre kialakulna Montella fejében, hogy mégis mi a legerősebb kezdőnk. Amit nyilván ellenféltől függően lehet finomhangolni, de a kezdő gerincének meg kellene lassan lennie.

A kezdő annyira esetleges, hogy nagyjából esélytelen megtippelni. Ha valaki érzi és csütörtöki délig bekommenteli a helyes formációt és kezdő tizenegyet, Boban verejtékével átitatott pacsit küldünk neki.

Tipp: Milan-Rijeka 1-0