°10 Giornata: Chievo-Milan – Valamikor csak nyerünk

A kiváló formánk mellett a méltán népszerű hétközi fordulónak és a remek ellenfélnek is köszönhető, hogy igazi csemege várja azokat, akik a szerda estét Milan-meccsnézéssel töltik. A Chievo ellen Bonucci és Bonaventura nélkül mutathatjuk meg, hogy a kapitány hiányában is képesek vagyunk nyerni. Krasnaja lelekesedése egészen megindító, azt nem mondanám, hogy teljesen átragadt rám, de a beharang ennek szellemében készül.

Az elmúlt két meccsen ugyan gólt nem sikerült lőni, amitől el is keseredhetnénk, de ez tévedés lenne. Egészen csekély a valószínűsége, hogy három egymást követő talalkozón se lőjjünk gólt, vagyis aki végre Milan-gólt szeretne látni, bátran nézze meg az összecsapást. A védelmünk kezd összeállni, az előző két meccset kapott gól nélkül hoztuk le, Bonucci megtette hatását. A kapitány ugyan eltiltás miatt nem játszhat, de ha ma este négyvédővel próbálkozik Montella, a Romagnoli-Musacchio páros lehet a már-már hibátlan megoldás. Ebből is láthatjuk, hogy elöl is, hátul is rendben leszünk.

A Chievo ugyan meglepően jól kezdte a szezont, hetedikek, amivel jó négy pontot vernek ránk. De izgalomra semmi ok, a vasárnapi Bertolacci-Lapadula-Taarabt trió után, most Birsát kell megállítanunk. A végére pedig egy újabb érdekes adat, Cutronén és Calabrián kívül mindenki jobban keres a keretünkben a Chievo legjobban kereső játékosánál, Castrónál.

Sokkal lelkesebb beharangot már nem tudok kipréselni magamból, de biztos jó meccs lesz. Hajrá, Forza, miegymás.

Tipp: Chievo-Milan 1-2